11. december 2018
Henrik Testholm (tv.), Dorthe Sørensen og Benny Jørgensen fra Odsherred Bilcenter er yderst tilfredse med det nye kædesamarbejde »AutoPartner«. Fotos: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Henrik Testholm (tv.), Dorthe Sørensen og Benny Jørgensen fra Odsherred Bilcenter er yderst tilfredse med det nye kædesamarbejde »AutoPartner«. Fotos: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Værkstedet er blevet »AutoPartner«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Værkstedet er blevet »AutoPartner«
Holbæk - 12. januar 2018 kl. 08:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Værkstedet hos Odsherred Bilcenter er blevet en del af kædesamarbejdet »AutoPartner«.

- Dermed får kunderne endnu større kvalitetsgaranti og vores mekanikere en kontinuerlig opgradering af deres kundskaber, siger bilcentrets indehaver Benny Jørgensen.

Godt værksteds-brand
AutoPartner er en kendt værkstedskæde, et godt brand, der står for den høje kvalitet og omhyggelighed, vi hele tiden har ydet til værkstedskunderne, men måske ikke har råbt så højt om, siger indehaveren.

Indtrædelsen i AutoPartner betyder at værkstedets mekanikere har bedre adgang til efteruddannelse, og at eksempelvis serviceeftersyn foretages efter et elektronisk servicetjekskema, så alt sker efter retningslinierne.

- Teknologisk Institut efterser vores udstyr, så man kan være sikker på at der måles rigtigt. FDM kommer på uanmeldt besøg en gang om året, første gang efter tre måneder. De skal sikre sig, at det der står på kundens regning også er det, der er aftalt - og blevet udført. Det vil give kunderne endnu større sikkerhed, når de indleverer deres bil til reparation og service hos os, tilføjer han.

Værkstedskredit
Man kan også få værkstedskredit, så man ikke behøver at betale en stor regning på en gang, men kan dele den over flere måneder.

- Hvis eksempelvis man aftaler et kreditmaksimum på 15.000 - 20.000 kroner, så kan man få repareret sin bil op til det beløb og betale af på det, måned for måned. Men kontoen er stadig åben, så man kan udnytte sit kreditmaksimum hele tiden. Man behøver ikke at betale én regning ud, før man kan få repareret sin bil igen, siger stedets værkfører Dorthe Sørensen.

Hun pointerer at man som medlem af AutoPartner-kæden understreger at man er et seriøst og kvalitetsbevidst værksted.

- AutoPartner sorterer i dem der gerne vil være med i kæden, og det er ikke alle der bliver optaget, siger hun.

Tilrettede bilafgifter
Der er naturligvis stadig salg af nyere, brugte biler hos Odsherred Bilcenter, og her kan man godt mærke at det er blevet mere tilgængeligt at købe en god bil i mellemklassen.

Benny Jørgensen understreger at alle afgifter nu er tilrettet de nye regler.

- Man får rigtig meget bil for pengene nu. De biler der koster op til 250.000 kroner, giver faktisk den største overraskelse. Vi har biler stående herude, som man ikke skulle tro kunne ligge så lavt i prisen, når de næsten ikke har kørt og er relativt nye. Vi glæder os selv over den positive udvikling for branchen, for det er blevet nemmere at blive godt kørende, siger Benny Jørgensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk