13. december 2017
Fra venstre Jørn Hedemand og Jonas Walther Petersen fra Rockbæk havde gaver med til børne- og ungeafdelingen på Holbæk Sygehus. Annie Ellermann (th.) og Inge Jørgensen tog imod. Foto: Lisbeth A. Rasmussen
Fra venstre Jørn Hedemand og Jonas Walther Petersen fra Rockbæk havde gaver med til børne- og ungeafdelingen på Holbæk Sygehus. Annie Ellermann (th.) og Inge Jørgensen tog imod. Foto: Lisbeth A. Rasmussen
Foto: Lisbeth A. Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ukendt velgører glæder børneafdelingen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ukendt velgører glæder børneafdelingen
Holbæk - 10. august 2017 kl. 18:21
Af Lisbeth A. Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Børne- og ungeafdelingen på Holbæk Sygehus har fået 13.000 kroner af en ukendt velgører til at gøre sygehusophold lidt mere tåleligt for dens målgruppe bestående af børn og unge op til 20 år.

Det sker med mellemkomst af musikarrangøren Rockbæk, der skulle betale en leverandør 13.000 kroner.

- Leverandøren valgte imidlertid at sige, at i stedet for, at I betaler mig pengene, skal vi så ikke finde et rigtigt godt formål at give de her penge til, fortæller Jonas Walther Petersen fra Rockbæk.

Da valget faldt på børne- og ungeafdelingen på Holbæk Sygehus, blev giveren, der ikke ønsker sit navn frem, rigtigt glad. Det er de også på afdelingen.

- Vi er altid glade, når nogen tænker på os, men det, at det er en privatperson, der gør det, det gør et eller andet, siger ledende oversygeplejerske Inge Jørgensen.

Hvad pengene præcist skal gå til, er endnu ikke afgjort, men det kommer til at handle om, hvordan børnene og de unge kan få tiden til at gå på sygehuset. Det er kun halvandet år siden, de 18-20-årige blev indlemmet i afdelingens målgruppe, så måske er det dem, der kommer til at nyde godt af dem.

- Vi har skullet investere i nogle andre ting for at få dem med, siger ledende overlæge Annie Ellermann.

Jørn Hedemand og Jonas Walther Petersen fra Rockbæk havde desuden medbragt merchandise fra Rockbæk og signerede plakater og cd'er fra årets kunstnere og fra Dizzy Mizz Lizzy, der optrådte sidste år.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk