5. juni 2020
Genbrugspladserne i blandt andet Holbæk Kommune er indtil videre lukket for private. Billedet her er fra Spånnebæk, Holbæk. Foto: Jørgen Juul
gallery icon

Se billedserie

Genbrugspladserne i blandt andet Holbæk Kommune er indtil videre lukket for private. Billedet her er fra Spånnebæk, Holbæk. Foto: Jørgen Juul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Turen til genbrugspladsen må vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Turen til genbrugspladsen må vente
Holbæk - 26. marts 2020 kl. 05:48
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Formentlig kribler det i fingrene hos mange. Foråret er kommet, og vi vil gerne have ryddet op i haven og garagen. Der er bare det problem, at vi ikke kan komme af med affaldet. Genbrugspladserne er lukket for private. Også i Holbæk Kommune.

- Vi følger opfordringerne fra myndighederne. Genbrugspladserne er ikke en vital del af samfundet. Derfor er de lukket for private, lyder det fra forsyningsselskabet Fors.

- Myndighederne har opfordret os til at blive hjemme for at forhindre spredningen af corona-virus. Det tager vi alvorligt, og det gør vi både for vores kunders og vore medarbejderes skyld. Der er hver dag masser af kunder, der har brug for vejledning om sortering af affald, og det kan vi ikke, uden at der er risiko for kontakt. Men vi ønsker simpelt hen ikke at bidrage til smittespredningen, siger kundedirektør i Fors, Thomas Hopp.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk