21. maj 2019
Tre unge på 17 og 18 år blev i morges anholdt og sigtet for afpresning og trusler mod en 18-årig mand i Holbæk i oktober. (Arkiv)
Tre unge på 17 og 18 år blev i morges anholdt og sigtet for afpresning og trusler mod en 18-årig mand i Holbæk i oktober. (Arkiv)
Foto: Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre unge anholdt for afpresning af 18-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre unge anholdt for afpresning af 18-årig
Holbæk - 09. november 2018 kl. 10:58
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet har fået et muligt gennembrud i sagen om en 18-årig mand fra Holbæk, der tirsdag den 23. oktober blev udsat for trusler og afpresning af tre yngre mænd.

arrow Læs også: Sigtede for afpresning var tæt på skyderi

Fredag morgen blev en 17-årig dreng og to 18-årige mænd, alle fra Holbæk, anholdt af Midt- og Vestsjællands Politi, der sigter dem for at stå bag truslerne og afpresningen af den 18-årige.

Efter planen skal de tre anholdte fremstilles i grundlovsforhør i løbet af fredag, hvor anklagemyndigheden vil kræve dem varetægtsfængslet.

Ifølge politiet blev offeret opsøgt på sin bopæl af tre yngre mænd, der forlangte at få nogle penge udbetalt under påskud af, at der var tale om en »erstatning«.

Han blev derefter tvunget hen til en hæveautomat, hvor han hævede penge til de tre. Pengene kom blandt andet fra den 18-åriges familiemedlemmer, som han kontaktede for at få hjælp til at betale de krævede penge.

Politiet har tidligere oplyst, at den 18-årige blev afpresset for 13.000 kroner.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi er de tre anholdte kendt af politiet i forvejen, blandt andet fra den aktuelle konflikt i Holbæk mellem forskellige grupperinger.

Politiet kender ikke det 18-årige offer i forvejen, og det er umiddelbart ordensmagtens vurdering, at afpresningen ikke er sket som et led i konflikten, oplyser kommunikationsrådgiver Martin Bjerregaard.

arrow 18-årig afpresset for 13.000 kroner
25. oktober 2018 kl. 12:49 Opdateret: kl. 12:49
arrow To mænd i bil efterlyses efter skyderi
24. oktober 2018 kl. 05:47 Opdateret: kl. 05:47

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk