17. januar 2019
Og så sprang g-strengen. Sussi og Leo med Thomas Ehrenreich på trommer indtog Bibliotekspladsen og sparkede gang i byen byen. Foto: Margit Pedersen
gallery icon

Se billedserie

Og så sprang g-strengen. Sussi og Leo med Thomas Ehrenreich på trommer indtog Bibliotekspladsen og sparkede gang i byen byen. Foto: Margit Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre kvarter med gang i Jyderup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre kvarter med gang i Jyderup
Holbæk - 21. maj 2018 kl. 12:48
Af Margit Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En hvirvelvind ramte Bibliotekspladsen og satte gang i Jyderup. Sussi og Leo Trio kom, spillede i tre kvarter, sejrede og skyndte sig videre til Køge.

Livsbekræftende og god musik, lød der fra nogle af de mange, der fyldte pladsen ved biblioteket. Det var lokale og folk fra nabobyerne.

Mange var fans af trioen, andre nysgerrige, og ideen bag Gang i Danmark er da også at få folk til at komme, lytte og handle.

Jyderup Erhvervsforening betaler en del af udgiften, og de nærliggende butikker betaler også lidt. Det kan godt betale sig, siger Marianne Pedersen, Butik Marianne og medlem af Jyderup Erhvervsforenings bestyrelse.

- Vi har set kunder, vi ikke plejer at have. De fortæller, at de kører til Jyderup, når der er et arrangement, bemærker hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk