16. oktober 2018
Jacob Kolding og Thomas Vestergaard kan ses rundt omkring i byen, hvor de har travlt med at sætte granguirlander op på butiksfacaderne. Foto Jette Bundgaard.
gallery icon

Se billedserie

Jacob Kolding og Thomas Vestergaard kan ses rundt omkring i byen, hvor de har travlt med at sætte granguirlander op på butiksfacaderne. Foto Jette Bundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre en halv kilometer julegran

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre en halv kilometer julegran
Holbæk - 14. november 2017 kl. 20:00
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De lokale butikker fyldes langsomt med hyggelig julepynt og nisser, og udenfor lister der sig nu også pyntegrønt om vinduer og døre. Det er Thomas Vestergaard fra den lokale Frugtboden, som er manden bag den smukke pynt på facaderne i Holbæk.

- Det er femtende år nu, vi pynter butikkerne, og der er allerede 70 lokale handlende, som har meldt sig, fortæller Thomas Vestergaard og fortsætter:

- Det er blevet en fast tilbagevendende tradition, at vi pynter med gran, så de fleste erhvervsdrivende vinker bare og siger ja tak, når jeg stikker hovedet inden for i butikken og siger, at nu er det ved at være tid til årets granguirlander.

Thomas Vestergaard sætter hvert år i alt fem kilometer julegran op med tre en halv kilometer i Holbæk og halvanden kilometer i sin barndomsby Køge.

Samtidig med juleriet har Thomas Vestergaard travlt med aktiviteterne i sin vidtforgrenede virksomhed, der blandt andet omfatter salg af frugt og grønt i Nygade, frokostbod på Torvet, frugt- og grøntbutik i Rødovre Centrum, og leverancer af frugt og grønt til restauranter og virksomheder. Inden længe starter også salget af nytårsfyrværkeri med salgsboder flere steder.

Der arbejder i alt 20 mennesker i Frugtbodens forskellige forretninger.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk