23. oktober 2018
Pia Uttenthal fra JCI Holbæk overrækker blomster og diplom til vinderen er Erhvervsprisen, Gregers Hastrup, der driver Skandinavisk Service Partner i Jyderup.
gallery icon

Se billedserie

Pia Uttenthal fra JCI Holbæk overrækker blomster og diplom til vinderen er Erhvervsprisen, Gregers Hastrup, der driver Skandinavisk Service Partner i Jyderup.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To prisvindere blev afsløret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To prisvindere blev afsløret
Holbæk - 12. januar 2018 kl. 20:57
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blev kåret to prisvindere, da der fredag eftermiddag var nytårskur for erhvervslivet på Elværket i Holbæk.

Fun Learning Games, Holbæk, vandt Iværksætterprisen 2017, mens Skandinavisk Service Partner, Jyderup, løb med Erhvervsprisen 2017.

Priserne blev uddelt af Holbæk Erhvervsforum og Junior Chamber International Holbæk på Elværket i Holbæk.

Fun Learning Games, der drives af Tim Monrad Larsen, har adresse på Vækstfabrikken Holbæk. Virksomheden, der er fra 2015, udvikler spil og legetøj, der gerne skulle gøre brugerne klogere og bedre. Det første spil er Flickball, der er udviklet i samarbejde med klubber og skoler.

Det er et 3D-taktikbræt, som bruges af fodboldtrænere, og det er solgt i over 15.000 eksemplarer i Danmark og udlandet. Ud over Fun Learning Games var de nominerede til Iværksætterprisen Økomina og PS Videnscenter, begge Holbæk.

Schoeller Plast, Nr. Jernløse, og Daurehøj Erhvervsbyg, Tuse, blev slået i opløbet om Erhvervsprisen af Skandinavisk Service Partner.

Virksomheden drives af Louise og Gregers Hastrup. Grundlaget blev skabt for ti år siden efter finanskrisens indtog, og det handlede i første omgang om at afsætte brugte overskudsvarer for tredje­part. Men samtidig med at virksomheden for to år siden flyttede ind i en del af den nyerhvervede ejendom på Bødkervej 5 i Jyderup, etablerede Skandinavisk Service Partner sin egen online-auktionsplatform, B2B Auctions.

Her sælges der brugte og ubrugte varer for private virksomheder og for offentlige institutioner. Senest er der sammen med fem samarbejdspartnere oprettet en mælkebørs med salg af råmælk.

Ved nytårskuren med cirka 300 deltagere holdt Holbæk Kommunes nye borgmester Christina Krzyrosiak Hansen for første gang tale.

- Jeg er socialdemokrat - men I skal ikke være bekymrede, sagde hun blandt andet.

- I har brug for os i forhold til arbejdskraft, og jeg har brug for jer for at få en blomstrende kommune igen. Jeg ønsker et tæt samarbejde med erhvervslivet. Og jeg mener det, når jeg siger, at min dør er altid åben. Og I finder en erhvervsvenlig borgmester, lød beskeden til erhvervsfolkene.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk