21. januar 2021
Der var mulighed for at købe 15 forskellige slags øl og andet spiritus fra MikropolisCocktails, da To Øl i går åbnede sin butik i Svinninge. Foto: Christina Quist
gallery icon

Se billedserie

Der var mulighed for at købe 15 forskellige slags øl og andet spiritus fra MikropolisCocktails, da To Øl i går åbnede sin butik i Svinninge. Foto: Christina Quist
Foto: Christina Quist
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To Øl har skudt gårdsalget i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To Øl har skudt gårdsalget i gang
Opdateret 29. juni 2020 kl. 13:30
Holbæk - 29. juni 2020 kl. 13:02
Af Christina Quist

Goliat, Let sherry mælk og House of pale.

Det var blot nogle af de øl, det var muligt at få fingrene i, da To Øl City i Svinninge åbnede deres butik på den gamle Beauvais-fabrik, som To Øl købte ved årsskiftet 2018/2019.

To Øl begyndte i januar at lave øl på stedet, og det har hele tiden været planlagt, at der også skulle åbnes en butik på adressen.

Det skete altså fredag klokken 15.30, da dørene til det rum, der skal blive et destilleri, blev åbnet.

Indenfor var der stillet 15 forskellige slags øl og andet spiritus op på rad og række på træpaller, så kunderne kunne tage den eller de øl, de ville have med hjem.

To Øl havde også placeret en stor bunke papkasser ved indgangen, som kunderne kunne bruge til at fylde øl i.

Udenfor kunne de fremmødte desuden nyde en grill-pølse med brød og tilbehør fra andre lokale virksomheder.

Så frisk som muligt
Hos To Øl planlægger man at åbne butikken mindst en gang om måneden. Det fortalte talsmand hos To Øl, Jonas Bergen, i går indimellem, at han betjente de mange fremmødte.

- I dag har vi 15 øl, men det er meningen, at antallet og udvalget af øl skal variere fra gang til gang. Det skal være lidt som et gårdsalg. Og hele idéen er, at der skal kunne købes øl, der er så frisk som muligt, fortalte Jonas Bergen, som kunne konstatere, at mange gerne vil have fat i øllene fra Svinninge, for der var masser af kunder i butikken.

- Jeg var lidt nervøs på forhånd. Og jeg havde været glad, hvis bare der var kommet en, så jeg er meget tilfreds med fremmødet i dag, fortalte han.

Fra Østerbro til Svinninge
Blandt de fremmødte var Bjarne Olsen og Rune Below, som havde turen til Svinninge fra Østerbro i København.

- Vi er øl-entusiaster, og vi syntes, det var en god idé at komme lidt væk fra København. Vi har også fulgt med i, hvordan fabrikken har forvandlet sig, siden To Øl overtog den. Det har været fantastisk at følge, fortalte Bjarne Olsen, som satsede på at tage lidt øl med hjem til København.

- Jeg skal til fødselsdag, så jeg har planer om at købe noget med hjem. To Øl har altid stået for god kvalitet. Og jeg tror, at Svinninge kommer til at nyde rigtig godt af at have To Øl og butikken her, sagde han.

Åbningstiderne i To Øls butik bliver annonceret på firmaets hjemmeside.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk