26. februar 2020
I 30 år har Janni Colberg Husen været selvstændig frisør. De 20 på samme adresse i Snertinge, og det fejres. Foto: Henrik Falch.
gallery icon

Se billedserie

I 30 år har Janni Colberg Husen været selvstændig frisør. De 20 på samme adresse i Snertinge, og det fejres. Foto: Henrik Falch.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilbageblik på 20 år som frisør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilbageblik på 20 år som frisør
Holbæk - 10. september 2019 kl. 20:00
Af Henrik falch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det kunne have været 30 års jubilæum, hvis det havde været mine år som frisør, men jeg holder 20 års jubilæum for min tid her i Snertinge, for jeg blev uddannet i Ordrup i København i 1985, fortæller Janni Colberg Husen.

Dengang havde hun ikke tænkt på at flytte til Snertinge, men arbejdede en kæde på fire saloner op i samarbejde med sin nu afdøde mand. Desværre gik de konkurs. For at få banket gælden af, flyttede de i sommerhus i Vestsjælland, og hun fik arbejde som afdelingsleder for syv saloner i en større kæde, hvor solcentre og frisørsaloner lå på samme adresse.

Efterhånden købte de hus i Snertinge på Kalundborgvej, hvor hun stadig bor med sine to hunde.

- En dag jeg kom hjem fra arbejde, sagde min mand, at vi skulle ud og gå en tur i Snertinge, fortæller Janni Colberg Husen.

- En gåtur i Snertinge. Det havde vi aldrig været på, men jeg gik med over på den anden side af vejen, fortsætter hun.

- Hvad synes du, sagde min mand, da vi stod heruden for vinduerne til det dengang tomme lokale, fortæller Janni Colberg Husen.

- Jeg kunne ikke lige sige noget, men da han fortalte, at han havde talt med ejeren af huset om at leje lokalet, fik jeg sagt op og tre måneder efter, den 28. september i 1999, havde vi fået indrettet salonen, så jeg kunne begynde her, forklarer hun.

Kunderne kommer langvejs fra

Det store opland rundt om Snertinge og den gennemkørende trafik har betydet, at hendes kunder kommer langvejs fra for at få sat håret, enten når de er på vej til arbejde, eller på vej hjem fra jobbet.

På dagen den 28. september holder Janni Colberg Husen reception fra 10 til 15, hvor hun gerne modtager gæster, men helst ser hun, at de ikke har gaver med med i stedet donerer til en af tre gode foreninger: Kræftens Bekæmpelse, Schleroseforeningen eller Hjerteforeningen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk