16. september 2021
Sådan ser resterne af Extreme Art Tattoo & Piercing ud indefra efter brandattentatet forrige mandag. Stort set alt er ødelagt. Privatfoto: Anya Palmkvist
gallery icon

Se billedserie

Sådan ser resterne af Extreme Art Tattoo & Piercing ud indefra efter brandattentatet forrige mandag. Stort set alt er ødelagt. Privatfoto: Anya Palmkvist
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tatovør: - Vi har intet at gøre med nogen konflikt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tatovør: - Vi har intet at gøre med nogen konflikt
Holbæk - 15. november 2017 kl. 15:26
Af Morten D. Christensen

- Vi er dybt rystede og chokerede over, at nogen vælger at sætte ild til en butik, hvor der bor mennesker ovenpå. Jeg har ingen anelse om, hvorfor nogen skulle sætte ild til vores butik.

arrow Læs også: Tattoo-brandattentat: To mænd går fri

Det siger Anya Palmkvist, der er ansat som tatovør i Extreme Art Tattoo & Piercing i Smedelundsgade 42 i Holbæk, til dagbladet Nordvestnyt onsdag.

Butikken blev mandag den 6. november om aftenen udsat for et brandattentat, og politiet sigter to mænd for at have antændt branden.

Det skal være sket som led i konflikten mellem rockergrupperne Bandidos og Satudarah, der er blusset op i de seneste uger, blandt andet med brandattentater på flere tatovørbutikker på Sjælland.

Anya Palmkvist og Isabella Steinbach har gennem længere tid stået for driften af Extreme Art Tattoo & Piercing, men butikken er ejet af Lars Toxværd Olesen.

Han er tidligere præsident for Bandidos i Holbæk, men har lagt den kriminelle løbebane bag sig og har ikke længere noget at gøre med Bandidos.

Det har Lars Toxværd Olesen selv forklaret i flere interviews, blandt andet i Nordvestnyt, i forbindelse med, at han tidligere på året udgav bogen »Når helvede fryser til is«. Han bor nu i udlandet.

Det var ifølge Anya Palmkvist meningen, at hun og Isabella Steinbach - med sidstnævnte som ejer - skulle overtage butikken fra Lars Toxværd Olesen ved det kommende årsskifte.

Af CVR-registret fremgår det da også, at Lars Toxværd Olesens selskab bag butikken ophører pr. 31 december i år. Tilsvarende har Isabella Steinbach i september i år oprettet et iværksætterselskab, der blandt andet har til formål at lavet tegninger og udføre tatoveringer.

- Vi er to kvinder, der ønsker at drive en helt almindelig tatovørbutik. Vi har intet at gøre med nogen konflikt, og vi har heller ikke noget at gøre med nogen rockere. Det er forfærdeligt og rædselsfuldt at blive draget ind i en konflikt, vi intet har med at gøre, siger Anya Palmkvist til Nordvestnyt.

Efter branden, der fuldstændigt raserede butikslokalet, og hvor overboerne måtte evakueres uden, at nogen mennesker kom til skade, har Anya Palmkvist og Isabella Stenibach besluttet at opgive planen om at overtage Extreme Art Tattoo & Piercing i Smedelundsgade.

- Det kapitel er slut. Men vi har fået så meget opbakning og søde tilkendegivelser fra folk, at vi vil holde fast i, at Holbæk skal have en butik, hvor hr. og fru Danmark kan blive tatoveret. Vi vil have vores egen butik med nyt navn og som ikke bliver kædet sammen med rockere, siger Anya Palmkvist.

Makkerparret vil således ved årsskiftet åbne butik under navnet Avangart på en anden adresse i Holbæk midtby, og den skal foruden tatoveringer også sælge kunst i bred forstand.

arrow Tattoo-brand: Politiet løslader to mænd
05. december 2017 kl. 12:07 Opdateret: kl. 12:18
arrow Politiet fastholder lukning af rockerborg i Holbæk
01. december 2017 kl. 13:09 Opdateret: kl. 13:25
arrow Politi ser »betydelig risiko« for angreb på rockerborg
30. november 2017 kl. 12:57 Opdateret: kl. 11:46
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk