15. februar 2019
Efter et år og tre måneder som ansat i Maskinværkstedet er Fernando Christian Riese-Nielsen tilbage, hvor han trives bedst. Som sig selv med cafeen Tango Tapas i Smedelundsgade. Foto: Margit Pedersen
Efter et år og tre måneder som ansat i Maskinværkstedet er Fernando Christian Riese-Nielsen tilbage, hvor han trives bedst. Som sig selv med cafeen Tango Tapas i Smedelundsgade. Foto: Margit Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tango tilbage i bymidten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tango tilbage i bymidten
Holbæk - 14. september 2018 kl. 07:12
Af Margit Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Reaktionerne har været mange og positive, siden Fernando Christian Riese-Nielsen bekendtgjorde, at Tango Delikatesser vender tilbage til Holbæks bymidte.

Navnet er nu Tango Tapas, men konceptet i Smedelundsgade 6 er det kendte fra tiden i Borgergården med hjemmelavet tapas, frokostanretninger, sandwich, burger, dagens ret og specialkaffe.

Tilbage er også den normale Fernando Christian Riese-­Nielsen, som en kunde skrev på et velkomstkort.

Et år og tre måneder på Maskinværkstedet, der ejes af Henrik Nielsen, SuRi, var en rejse, som nu er prøvet af.

- Nogle har sagt, det var spild af tid. Men det var min egen beslutning ikke at åbne et nyt sted, da forretningerne i Borgergården blev sagt op for at give plads til H&M. Jeg fik afklaret, hvad der ikke er mig, og hvad der er mig. Jeg er et følelsesmenneske og ikke forretningsmand. Jeg tænkte længe, men i min alder som snart 52-årig, er det vigtigt at bevare glæden ved arbejdet, fastslår han.

Som sig selv og indtil videre ene mand om det hele bliver arbejdsdagen lang. Men det gør ikke noget, for kunderne og familien oplever en gladere Fernando.

- Jeg kan lide at hygge om og tale med kunderne. Her bestemmer jeg selv alt, men har så også ansvaret, hvis det ikke går. Til nu har modtagelsen dog været overvældende. Gamle kunder er vendt tilbage, fordi de kender mig. Jeg sælger allerede pænt, bestillinger til mad ud af huset er begyndt at komme ind, tapas og dagens ret fungerer. Jo, jeg trives og har fået energien tilbage, understreger Fernando Christian Riese-Nielsen.

Der er småt i forhold til Maskinværkstedet på havnen og Borgergården.

Køkkenet har han selv lavet, det er lille, men praktisk. Der er blevet plads til tre borde og en vindues- karm i barhøjde ud mod Smedelundsgade.

Pladsen gør, at menukortet er beskåret, ligesom de mange friskpressede juicer er droppet. Men folk kommer alligevel og hygger sig, bemærker Fernando Christian Riese-Nielsen.

Spørgsmålet er, om hans nye Tango Tapas er for lille. Det vil tiden vise, lige nu har han en god følelse af at være tilbage på rette plads.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk