21. maj 2019
Holbæk Havn giver gode muligheder for udendørs svømmetræning.
gallery icon

Se billedserie

Holbæk Havn giver gode muligheder for udendørs svømmetræning.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tag en svømmetur i Holbæk Havn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tag en svømmetur i Holbæk Havn
Holbæk - 13. juni 2018 kl. 19:52
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To dage i næste uge er der mulighed for at tage en svømmetur i Holbæk Havn. Tirsdag den 19. og torsdag den 21. juni byder triatlonklubben Holbæk Tri og DGI til gratis svømmetræning ud for Kanalstræde. Det sker i forbindelse med den landsdækkende Open Water Week.

Trænere vil fortælle om de færdigheder, det kræver at svømme i åbent vand, og man lærer om sikkerheds-, vejr- og strømforhold og om at navigere i vandet.

Træningsdagene er også en oplagt mulighed til at stifte bekendtskab med triatlon, hvor man kombinerer tre idrætter, nemlig svømning, løb og cykling.

- Det fedeste ved at dyrke triatlon er kombinationen. Der er noget at træne hele året rundt, og netop fordi det er flere forskellige ting, man træner, er det også forskellige muskelgrupper, man bruger. Det er godt for kroppen. Måske er der nogle, der tænker, at triatlon er for jægersoldater. Men sådan er det slet ikke. Triatlon er for hr. og fru Danmark, og Holbæk Tri er en forening for motionister. Vi har medlemmer fra knap 20 år til 60+, siger formand Jan Bonde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk