24. juli 2019
Efter endnu en forsinkelse lyder meldingen nu, at det bliver 1. maj, lejeboligerne vil være klar til indflytning. Omkring samme dato kan køberne vente at få overdraget deres boliger - som de selv skal aptere, sådan som det hele tiden har været meningen.
Efter endnu en forsinkelse lyder meldingen nu, at det bliver 1. maj, lejeboligerne vil være klar til indflytning. Omkring samme dato kan køberne vente at få overdraget deres boliger - som de selv skal aptere, sådan som det hele tiden har været meningen.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort byggeri er atter forsinket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort byggeri er atter forsinket
Holbæk - 14. februar 2019 kl. 13:35
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En ny forsinkelse af færdiggørelsen af Holbæk Havneby bliver ikke godt modtaget af køberne af lejlighederne i komplekset i Kanalstræde i Holbæk, skriver dagbladet Nordvestnyt torsdag.

- Vi er rigtig godt gale i hovedet. Temperamenterne er helt oppe at køre.

Sådan lyder det fra Peter Thykier, Holbæk, der er en af 13 købere af en lejlighed.

De er blevet præsenteret for endnu en udskydelse, så det i stedet for 1. marts formentlig bliver 1. maj

- I mandags fik vi en skrivelse, hvor det blev meddelt, at der var konstateret fejl og mangler, som byggeledelsen ikke mente kunne nå at blive udbedret til 1. marts. Nu har Holbæk Havneby A/S bedt om en handlingsplan, hvor der bliver meddelt en ny dato. Den plan er ikke kommet endnu, men vurderingen er, at det bliver omkring 1. maj, fortæller Peter Tkykier, som er med i den arbejdsgruppe, køberne har nedsat.

Advokat Steen Marslew er en af medejerne af Holbæk Havneby A/S og medlem af bestyrelsen.

- Der er ingen tvivl om, at byggeriet ikke er, hvor det burde være. Det skal vi være de første til at beklage. Det er sindssygt utilfredsstillende for alle parter. Nu vil vi have en decideret handlingsplan med en ny, realistisk overtagelsesdato. Vi har vurderet, at den bliiver udskudt i to måneder, siger Steen Marslew.

Også indflytningen i de 25 lejeboliger, som VAB er bygherre på bliver udskudt til 1. maj. Der er skrevet lejekontrakt for 12-13 af boligerne, hvor indflytningen skulle være enten 15. marts (mod Havnevej) og 1. april (mod fjorden).

- Det har vist sig, at entreprenøren igen ikke har overholdt dét, vi har aftalt. Lejlighederne bliver ikke færdige, og indflytningen er udsat til 1. maj, selvfølgelig med de forbehold, der er. Det er en rigtig kedelig situation, men der er ikke noget at gøre ved det, siger Karsten Krüger, administrerende direktør i VAB.

- Det er noget rigtig møg, men det kræver kommunens ibrugtagningstilladelse, før der må bo nogle der. Og vi ved, der er mange mangler, der skal rettes, siger VAB-direktøren.

G.V.L. Entreprise A/S, Farum, har storentreprisen med apteringen af lejelejlighederne og facadebeklædningen. Burde der være fundet en anden entreprenør til opgaven, da forsinkelserne viste sig?

- Vores frygt var, at hvis vi skiftede entreprenør, ville det trække endnu længere ud. Nu har vi fokus på at få det færdigt, siger advokat Steen Marslew, Advodan.

Nordvestnyt har forsøgt at få en kommentar fra G.V.L., men den projektleder, der henvises til, er på ferie denne uge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk