19. juni 2021
MMA-træningen i Holbæk kommer til at foregå i den tidligere Holbæk Badmintonhal, der nu er overtaget af Holbæk private Realskole.
MMA-træningen i Holbæk kommer til at foregå i den tidligere Holbæk Badmintonhal, der nu er overtaget af Holbæk private Realskole.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor søgning til ny MMA-forening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Stor søgning til ny MMA-forening
Holbæk - 26. oktober 2020 kl. 13:12
Af Jørgen Juul

Interessen for at komme med i en klub i Holbæk med kampsporten MMA på programmet er stor. Tre til fire måneder inden foreningen er rigtigt i gang, har omkring 170 meldt sig som interesserede.

Træningslokalerne er fundet, bestyrelsen er på plads, instruktører er klar til at tage fat og hjemmesiden er oppe at køre. Holbæk MMA Fight Club er en realitet fra begyndelsen af 2021. Håbet er en gang i januar, men corona-restriktioner kan forsinke det hele.

Holbæk MMA Fight Club bliver den første MMA-forening i Vestsjælland, og træningen kommer til at foregå i den tidligere Holbæk Badmintonhal, der nu er overtaget af Holbæk private Realskole.

Den nye klubs målgruppe er de 15- til 25-årige, både drenge og piger, mænd og kvinder.

Tanken om at skabe en MMA-klub i Holbæk begyndte for omkring fem år siden. For et års tid siden blev det mere konkret, og her i efteråret var der stiftende generalforsamling, og bestyrelsen kom på plads. I MMA kombinerer man alle kampsporter:

Boksning, thaiboksning, brydning, jiu jitsu, karate og taekwondo.

Vokser hurtigt
MMA er den hurtigst voksende kampsport i Danmark. Der er for eksempel 2300 med i det største karateforbund herhjemme, men 2700 i MMA-forbundet.

Mange kender sporten fra tv.
- Der kan det se voldsomt ud, fordi man ser det, der svarer til Champions League. I virkeligheden er det en idræt med stor sikkerhed og få skader. Der er færre skader end i fodbold og håndbold. Langt de fleste går til MMA for træningens og fællesskabets skyd. De færreste er med til stævner. MMA er en familieidræt. Der er er en masse fordomme om MMA. Det er ærgerligt, men det vil ændre sig i det øjeblik, MMA kommer på det olympiske program, siger Viktor Træholt, Mørkøv, der er formand for Holbæk MMA Fight Club og træner i Holbæk Karate-do.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk