13. april 2021
Politiet rykkede talstærkt ud til flere lokaliteter onsdag aften efter en melding om muligt skyderi. Foto: Morten Sundgaard/Byrd
gallery icon

Se billedserie

Politiet rykkede talstærkt ud til flere lokaliteter onsdag aften efter en melding om muligt skyderi. Foto: Morten Sundgaard/Byrd
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor politi-indsats efter mistanke om skyderi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor politi-indsats efter mistanke om skyderi
Holbæk - 25. februar 2021 kl. 08:33
Af Morten D. Christensen

En større politistyrke rykkede onsdag aften ud til flere lokaliteter i Holbæk efter en melding om, at der kunne være blevet affyret skud og en person måske kommet til skade.

Midt- og Vestsjællands Politi fik klokken 20.13 et opkald fra en borger, der havde hørt lyde, som kunne minde om skud.

- Anmelderen siger også, at det efterfølgende lyder som om, at en person beklager sig over smerter. Det gør selvfølgelig, at vi rykker ud med en del patruljer for at undersøge sagen, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi, torsdag morgen til sn.dk.

Lyd kom et stykke derfra

Ifølge politiet havde anmelderen befundet sig omkring Dampmøllevej, men lyden af mulige skud og en person i nød kom tilsyneladende fra den modsatte side af jernbaneterrænnet, angiveligt fra området ved Riffelhavevej og Erik Menveds Vej - altså et stykke derfra.

- Vi sender både en patrulje til Dampmøllevej og til det område, hvor lyden af skud skulle være kommet fra. Men ret hurtigt koncentrerer vi indsatsen om det sidstnævnte område, forklarer Martin Bjerregaard.

Flere veje afspærret

Politiet lavede afspærringer på både Riffelhavevej, Erik Menveds Vej, Skyttens Vej og Lundemarksvej, mens man undersøgte sagen.

- Vi taler med folk i området, men ingen har tilsyneladende hørt noget. Og vores undersøgelser på stedet har heller ikke givet nogen tegn på, at der er blevet afgivet skud eller kommet nogen til skade, understreger Martin Bjerregaard.

Efter godt en times tid i området kunne politiet lukke ned for indsatsen, tilføjer politi-talsmanden.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk