28. marts 2020
Henrik Hansen har stadig en del at lave i sit vagtfirma Henriks Vagtservice, men coronaudbruddet påvirker opgaverne. Privatfoto
Henrik Hansen har stadig en del at lave i sit vagtfirma Henriks Vagtservice, men coronaudbruddet påvirker opgaverne. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stadig opgaver for lokalt vagtfirma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stadig opgaver for lokalt vagtfirma
Holbæk - 23. marts 2020 kl. 14:23
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er vel ingen brancher, der ikke på en eller anden måde er berørt af nedlukningen af store dele af samfundet i forsøget på at begrænse spredningen af coronavirus.

Det gælder også i vagtbranchen, som nogle steder er sat ind på blandt andet hospitaler for at sikre, at der ikke bliver stjålet vitale ting som sprit og mundbind.

Indtil videre er situationen nogenlunde normal, hvis man spørger Henrik Hansen, indehaver af Henriks Vagtservice med adresse i Gudmandstrup ved Svinninge.

- Foreløbigt er det stort set det samme hos os. Men jeg tror ikke, at situationen vil betyde, at vi får mindre at lave. Tværtimod, lyder vurderingen fra Henrik Hansen.

Her og nu har coronakrisen haft den umiddelbare konsekvens, at Henriks Vagtservice ikke længere skal rundt til en række uddannelsesinstitutioner, hvor man normalt lukker af om aftenen. Nu er de steder helt lukkede - foreløbigt frem til den 30. marts.

Det lokale vagtfirma har også Asnæs Centret blandt kunderne, og regeringens beslutning om at lukke overdækkede butikscentre har derfor også betydet mindre at lave.

Trækker på hinanden

Omvendt har Henrik Hansen også fået henvendelser fra andre vagtselskaber, som har haft behov for ekstra folk og derfor trækker på andre firmaer i branchen.

Covid-19-spredningen har også betydet, at arbejdsopgaverne nogle steder bliver lidt anderledes end under normale omstændigheder, hvor virksomheden er i fuld drift.

- Selv om nogle steder lukker ned, skal der stadig føres løbende tilsyn med dem, og derfor har vi stadig brug for folk, siger Henrik Hansen.

Det kan også betyde, at der bliver brug for mere tilsyn med nogle af de steder, hvor der normalt er medarbejdere til stede, men som i øjeblikket ligger mere stille hen.

Håber at undgå sygdom

Henrik Hansen ser da heller ikke den største udfordring for vagtfirmaet i manglende opgaver, men derimod i mangel på medarbejdere, hvis nogen skulle blive forhindret i at komme på arbejde.

- Det er ikke sket indtil videre, og det håber vi selvfølgelig heller ikke. Indtil videre fungerer vi normalt, og det vil vi kunne blive ved med, hvis bare vil ikke bliver ramt af sygdom. Jeg håber, at vi kan holde skruen i vandet, lyder det fra Henrik Hansen.

Der er ifølge indehaveren otte medarbejdere i Henriks Vagtservice.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk