27. maj 2020
Isefjord på Kalundborgvej i Holbæk bliver fra 1. november specialskole for 20 børn. Det bliver en afdeling under Behandlingsstederne Søbæks skole på Kærsangervej i den gamle Vestre Skole. Foto: Mik
Isefjord på Kalundborgvej i Holbæk bliver fra 1. november specialskole for 20 børn. Det bliver en afdeling under Behandlingsstederne Søbæks skole på Kærsangervej i den gamle Vestre Skole. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Specialskole flytter ind i det hvide palæ

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Specialskole flytter ind i det hvide palæ
Holbæk - 21. september 2019 kl. 19:40
Af Margit Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

1. november begynder de første elever i Behandlingsstederne Søbæks nye skoleafdeling på Kalundborgvej i Holbæk. Søbæk har lejet det hvide palæ Isefjord, hvor der bliver plads til 20 elever.

Det er en udvidelse af skoletilbuddet på Kærsangervej i Holbæk på den tidligere Vestre Skole, der rummer børn fra fire år i indskolingen til de største i 7. klasse.

Isefjord er lejet af BC Ejendomme, der købte ejendommen af Holbæk Kommune. Senest holdt socialpsykiatrien til på Isefjord, der inden i mange år var et børne- og ungecenter først drevet af Vestsjællands Amt og i nogle år af Holbæk Kommune.

- Men vi skal ikke bruge det til opholdssted, det bliver en dagskole med små klasser til børn, der har brug for specialundervisning, forklarer Kristian Kallenbach, direktør for Behandlingsstederne Søbæks skoleafdeling.

Isefjord har mange rum til undervisning og aktiviteter i små og større grupper. Der er krearum, og i haven er der bålplads. Søbæk vil tilføre haven en legeplads og mooncarbane.

Skolen på Kærsangervej og på Isefjord er for børn, der har problemer med indlæring og adfærd på grund af forskellige udviklingsforstyrrelser og kognitive-, relations- og tilpasningsproblemer.

I december bliver der en officiel indvielse, hvor naboer og interesserede inviteres til at kigge ind og hilse på.

I alt har Behandlingsstederne Søbæk fem skoleafdelinger i Holbæk, Jyderup, Mørkøv og Stigs Bjergby med elever fra indskoling til 10. klassetrin og unge på forskellige ungdomsuddannelser.

Der er opholdssteder, ungekollegier og lejligheder på flere adresse i Jyderup, Knabstrup, Tuse Næs og Holbæk.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk