12. april 2021
Sparekassen Sjælland-Fyn med hovedsæde i Holbæk udvider nu sin tilstedeværelse på Fyn.
Sparekassen Sjælland-Fyn med hovedsæde i Holbæk udvider nu sin tilstedeværelse på Fyn.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sparekasse køber aktiepost i fynsk bank

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sparekasse køber aktiepost i fynsk bank
Opdateret 08. april 2021 kl. 14:31
Holbæk - 08. april 2021 kl. 11:23

Sparekassen Sjælland-Fyn har med Finanstilsynets godkendelse erhvervet en aktiepost, der bringer ejerandelen i Nordfyns Bank over 15 procent. Det fortæller sparekassen i en pressemeddelelse.

- Nordfyns Bank er et veldrevet pengeinstitut, som viser rigtig gode takter. Af samme årsag ser vi det som en god finansiel og strategisk investering for os, hvormed vi samtidig kan støtte op om et andet lokalt pengeinstitut, siger Lars Petersson, administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn.

Nordfyns Bank er på samme IT-platform som sparekassen, og der vil derfor være betydelige synergieffekter forbundet med et yderligere samarbejde.

I forlængelse af aktiekøbet understreger Lars Petersson, at Sparekassen Sjælland-Fyn A/S er en venligtsindet aktionær, der med købet ønsker at bakke Nordfyns Banks bestyrelse, direktion og medarbejdere op i bestræbelserne på at styrke deres position på Fyn.

Sparekassen Sjælland-Fyn er ligeledes venligtsindet storaktionær i Lollands Bank - en investering, som hidtil har vist sig meget tilfredsstillende.

Nordfyns Bank blev grundlagt som Bogense Bank i 1897 og har ca. 109 medarbejdere, syv filialer og tre erhvervscentre på Fyn samt et velbeliggende hovedsæde i Odense. Den samlede balance udgør 4,6 mia. kr.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk