15. juli 2020
Sparekassen Sjælland-Fyn har købt lokalerne på hjørnet af Havnevej og Kanalstræde til sin filial i Holbæk, men indflytningen er forsinket på grund af den samlede forsinkelse af Holbæk Havneby. Foto: Kaj Ove Jensen
Sparekassen Sjælland-Fyn har købt lokalerne på hjørnet af Havnevej og Kanalstræde til sin filial i Holbæk, men indflytningen er forsinket på grund af den samlede forsinkelse af Holbæk Havneby. Foto: Kaj Ove Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sparekasse-chef skoser entreprenør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sparekasse-chef skoser entreprenør
Holbæk - 12. august 2019 kl. 20:03
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Entreprenøren skulle aldrig have haft lov til at bygge det med dén opførsel, firmaet har lagt for dagen. Alle kan kigge på, at der ikke er nogen håndværkere på byggeriet - det er simpelt hen uanstændigt af dem. Det er ikke et kompliceret byggeri.

arrow Læs også: Krav om millioner i byggesag

Det siger Sparekassen Sjælland-Fyns administrerende direktør Lars Petersson om den stærkt forsinkede Holbæk Havneby i mandagens udgave af dagbladet Nordvestnyt.

- Det er en værre sag, at entreprenøren ikke kan få det lavet færdigt. Det er en rigtig ulykkelig sag, siger Lars Petersson.

Sparekassen har købt 1000 kvadratmeter i stueetagen, hvor filialien fra Ahlgade 51 skal flytte ind. Når sparekassen får overdraget lokalerne, skal den selv bruge nogle måneder på at indrette filialen, sådan som det hele tiden har været meningen.

Som tidligere omtalt, vides det ikke, hvornår de færdige lejeboliger kan overdrages til VAB, eller hvornår køberne af ejerlejlighederne kan få nøglen til deres rålejligheder.

Lars Petersson ved heller ikke, hvornår sparekassen kan få overdraget sine lokaler på hjørnet af Havnevej og Kanalstræde, og derfor er det også uvist, hvornår den kan flytte ind.

- Vi skal vel bruge tre-fire måneder på indretningen, så vi kommer ind i første halvår af 2020, før vi kan flytte ind. Det lever vi med, for vi har lokalerne i Ahlgade. Jeg synes, det er mere synd for de mennesker, der skulle flytte ind, siger Lars Petersson.

Ifølge ham er der kun ét eneste sted at placere skylden for forsinkelsen, der nærmer sig et år.

- Det er dén entreprenør, der ikke får det gjort færdigt. Det er forfærdeligt at sidde og kigge på for os allesammen. Så kommer der tre håndværkere i en periode, men ellers er der ingen, siger Lars Petersson.

Formanden for bestyrelsen i Sparekassen Sjælland-Fyn A/S, Thomas Kullegaard, er samtidig stifter og medejer af arkitektfirmaet Kullegaard A/S, som står for totalrådgivningen og byggestyringen på Holbæk Havneby.

Ifølge Lars Petersson har forsinkelsen af byggeriet og byggestyringen dog intet med hinanden at gøre. Forsinkelsen skyldes alene entreprenøren, siger han.

Nordvestnyt har forsøgt at få en kommentar fra indehaver af og daglig leder i G.V.L. Entreprise, Allan Pagh Hansen, til kritikken af arbejdet med Holbæk Havneby. Det har ikke været muligt, da han ifølge receptionen hos virksomheden holder ferie.

Ved tidligere lejligheder har han afvist at kommentere kritikken af det stærkt forsinkede byggeri.

arrow Sparekasse flytter sin gamle filial
12. december 2017 kl. 20:35 Opdateret: kl. 12:34
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk