4. august 2021
Trods underskud i første halvår af 2013 fortsætter Sparekassen Sjælland - her hovedsædet i Holbæk - med at åbne nye filialer, nemlig i Køge og på Amager.
Trods underskud i første halvår af 2013 fortsætter Sparekassen Sjælland - her hovedsædet i Holbæk - med at åbne nye filialer, nemlig i Køge og på Amager.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sparekasse åbner to nye filialer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sparekasse åbner to nye filialer
Opdateret 02. september 2013 kl. 18:11
Holbæk - 30. august 2013 kl. 11:12
Af Kaj Ove Jensen

Selv om Sparekassen Sjælland, der har hovedsæde i Holbæk, for første gang i en længere årrække fredag fremlagde et halvåresresultat med underskud, så fortsætter sparekassen med at åbne nye filialer.

Det ventes, at det bliver senere i år, der åbner en ny filial i Køge. Her er der fundet nye lokaler på Søndre Allé 9, men holdet til filiaen er endnu ikke sat.

Den anden nye filial åbner på Amager. Her er der foreløbig ansat tre medarbejdere, men adressen er endnu ikke fundet. Det bliver den anden filial, Sparekassen Sjælland får på Amager, hvor den åbnede den første filial i 2011 - i kølvandet på Amagerbankens krak.

I første halvår af 2013 fik sparekassen et underskud på 29,6 millioner kr. efter skat. Det skyldes ikke mindst, at sparekassen har valgt at foretage en oprydning i ejendomssektoren, og der er sket samlede nedskrivninger på 197 millioner kr.

- Vi har eksekveret vores »festen er forbi«-strategi. Vi har pengene til det, og 2013 er året, hvor vi afregner med de ejendomskunder, vi ikke vil se i vores bøger. Der har også været nogle lykkeriddere iblandt fra årene 2005-07, siger Lars Petersson, ordførende direktør i Sparekassen Sjælland.

Læs mere om sparekassens halvårsregnskab og de to nye filialer i dagbladet Nordvestnyt fredag den 30. august.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk