15. december 2018
Politiet har blandt andet fundet blod på parkeringspladsen ved Holbæk Gokartland på Omfartsvejen. Foto: Lisbeth A. Rasmussen
Politiet har blandt andet fundet blod på parkeringspladsen ved Holbæk Gokartland på Omfartsvejen. Foto: Lisbeth A. Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sort mand i sølvfarvet bil kom med offer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sort mand i sølvfarvet bil kom med offer
Holbæk - 15. april 2018 kl. 09:22
Af Lisbeth A. Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en sort mand i en femdørs sølvfarvet bil, der klokken 0.50 søndag bragte et 26-årigt voldsoffer til Holbæk Sygehus.

arrow Læs også: Fik kvæstelser i hovedet: Voldsoffer er tavs

Midt- og Vestsjællands Politi kender ikke yderligere til mandens rolle i sagen, men vil selvfølgelig gerne i kontakt med ham og vidner, der har set manden eller bilen ved Holbæk Sygehus. Det oplyser vagtchef Henrik Møller Nielsen.

Manden beskrives som 25-30 år gammel, somalisk af udseende, 180-185 centimeter høj, spinkelt bygget og iført en rød trøje. Han oplyste til sygehuspersonalet, at han havde fundet den 26-årige på parkeringspladsen ved Holbæk Gokartland ved Omfartsvejen i Holbæk.

Den 26-årige mand, der er fra Holbæk-området, har fået kvæstelser i hovedet og var i livsfare, da han blev bragt ind. Søndag formiddag oplyser vagtchefen, at hans tilstand er stabiliseret, men at han endnu ikke er uden for livsfare, og politiet har ikke været i stand til at afhøre ham.

Undersøgelsen af det formodede gerningssted på parkeringspladsen er afsluttet.

- Vi har været derude og kan se spor efter, at der er sket noget vold der - blandt andet blod, siger Henrik Møller Nielsen.

Politiet kender ikke noget til motivet og vil ud over eventuelle vidner fra Holbæk Sygehus gerne i kontakt med folk, der har lagt mærke til noget omkring parkeringspladsen ved Holbæk Gokartland før klokken 0.50 søndag.

arrow Politi om mystisk voldssag: Ikke et tilfældigt overfald
18. april 2018 kl. 11:45 Opdateret: kl. 11:45
arrow Forbavsende få henvendelser i mystisk overfaldssag
17. april 2018 kl. 10:33 Opdateret: kl. 10:33
arrow Stadig mystik om overfald
16. april 2018 kl. 11:16 Opdateret: kl. 11:16

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk