19. november 2017
Sommersang i haven på Dorthealyst var et møde med nogle af Danskpoppens store navne som Birthe Kjær. Hun kunne ikke være  i tvivl om, at publikum i Knabstrup kendte hendes hit »Sommer og sole«. Foto: Mikael Vester
gallery icon

Se billedserie

Sommersang i haven på Dorthealyst var et møde med nogle af Danskpoppens store navne som Birthe Kjær. Hun kunne ikke være i tvivl om, at publikum i Knabstrup kendte hendes hit »Sommer og sole«. Foto: Mikael Vester
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommersang gav samhørighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommersang gav samhørighed
Holbæk - 21. august 2017 kl. 15:10
Af Margit Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sommersang på Dorthealyst i Knabstrup er samhøringhed, fællessang og fællesskab, og det blev en glad fest med danskpoppen. Holbæk Teater havde for andet år i træk lånt haven, og i år var sommeren med både kunstnere og publikum. Det var sommer og sol, sang Birthe Kjær og publikum.

Det regnede i en pause, men ellers holdt vejret. Det gjorde det ikke under forberedelserne, hvor biler endte med at sidde fast i mudder. Derfor havde Dorthealyst stillet traktor til rådighed til at trække blandt andet sangeren Annette Heick fri.

Den tunge trafik med sceneudstyr havde kørt området op, så restaurant SuRi måtte opgive at få bragt sit store køkken ind. Ingen måtte dog sulte, slagten fra Knabstrup hentede ekstra forsyninger og indkaldte flere folk.

Der var cirka 100 frivillige, som knoklede før, under og efter koncerten, blandt andet havde de lagt kilometervis af jernplader over mudder og sørgede for en god stemning backstage.

Nu skal der kigges på tal og sammen med Dorthealyst afgøres, om der også kommer en tredje Sommersang i haven, siger Holbæk Teaters direktør Brian Kristensen.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk