22. september 2021
En 33-årig mand blev for syvende gang snuppet i at føre bil uden kørekort. Nu har politiet beslaglagt bilen, som ikke tilhørte ham selv.
En 33-årig mand blev for syvende gang snuppet i at føre bil uden kørekort. Nu har politiet beslaglagt bilen, som ikke tilhørte ham selv.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Snuppet uden kørekort for syvende gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snuppet uden kørekort for syvende gang
Holbæk - 28. juli 2021 kl. 10:28

En 33-årig mand fra Snertinge blev tirsdag ved 16.30-tiden standset, da han kom kørende i en personbil på Svinningevej i Svinninge.

Et tjek med et narkometer gav et udslag med hensyn til en påvirkning af hash, og den 33-årige måtte derfor aflevere en blodprøve.

Det viste sig, at den 33-årige tidligere var blevet frakendt kørekortet, så han blev også sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Via et tjek i politiets system kom det frem, at det var syvende gang, at den 33-årige var blevet taget i at føre bil uden kørekort inden for de seneste tre år.

Og derudover kunne politiet se, at bilen, han kørte i de fleste gange, tilhørte en 24-årig kvinde fra Snertinge.

Hun var flere gange tidligere blevet sigtet for at have ladet den 33-årige køre i bilen, selv om hun vidste, at han ikke havde noget kørekort.

Derfor valgte politiet denne gang at beslaglægge bilen med henblik på en senere konfiskation. Det sidste skal dog afgøres af retten.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk