17. januar 2018
Ester og hendes lillebror reflekterer over livet og døden. PR-foto.
Ester og hendes lillebror reflekterer over livet og døden. PR-foto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Små døde dyr i Hagested

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Små døde dyr i Hagested
Holbæk - 13. oktober 2017 kl. 14:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Teatret Fair Play spiller tirsdag den 17. oktober klokken 16.30 den anmelderroste forestilling »Små døde dyr« i Huset i Hagested.

Forestillingen, som er beregnet for alle fra fire år og op, er den første dramatisering på dansk af Ulf Nilssons populære børnebog »Små døde dyr«. Bogen blev i 2006 nomineret til den prestigefyldte Augustpris i kategorien Årets svenske børne- og ungdomsbog.

Herhjemme er Teatret Fair Plays forestilling også blevet en stor succes og har spillet flere gange på Teatret Fair Play med turneforestillinger i hele Danmark og sågar i Moskva, hvor forestillingen blev synkrontolket for det russiske publikum.

»Små døde dyr« handler om Ester og hendes lillebror, der en dag finder en død humlebi, som de beslutter sig for at begrave. Dette udvikler sig til begravelsesfirmaet VBB: Verdens Bedste Begravelser for dyr med mange både jordnære og humoristiske refleksioner over livet og døden.

Billetter til forestillingen den 17. oktober klokken 16.30 kan købes via www.fairplay.dk eller i døren kontant og med mobilepay.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk