16. juli 2019
---
gallery icon

Se billedserie

---
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skytter ønsker lokalt center

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skytter ønsker lokalt center
Holbæk - 06. februar 2019 kl. 20:52
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Går det, som Knabstrup Skytteforening håber,

vil der inden for fem år komme gang i anlægget af et stort skytte- og aktivitetscenter lige ved siden af Knabstrup-Hallen på Ventedgårdsvej. Et center, der vil være unikt for Danmark. Det vil koste mange millioner kroner. Ingen ved på nuværende tidspunkt præcis hvor mange. 100 millioner kroner er blevet nævnt. Det tal er ikke utænkeligt, siger skytte-formand Martin Kramer Frandsen.

Knabstrup Skytteforening har i to år været med i et pilotprojekt med Skydebaneforeningen Danmark, hvor DGI, Dansk Skytteunion og Danmarks Jægerforbund er repræsenteret.

Resultatet er en plan om at bygge centret i Knabstrup, et center, der både tæller en skydehallen, hvor banerne kan indrettes på mange forskellige måder og et udendørsanlæg med for eksempel en 800 meter lang løbebane, der kan bruges i disciplinen biathlon, hvor man kombinerer løb og skydning.

- Men det handler ikke alene om skytter. Det vil blive et center for mange små idrætter, for eksempel modelbiler, modelfly og modelskibe. For bueskytter. Krolfspillerne får nye muligheder. Der er sheltere til friluftslivet, og vi kan bygge en tribune, der kan bruges i forbindelse med teater og musik, siger Martin Kramer Frandsen.

90 procent af skytterne aktiviteter foregår i kældre under haller og skoler. Det skal være slut nu, mener man i Knabstrup. Skydning skal op i niveau med alle andre idrætsgrene.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk