23. oktober 2019
Bestyrelsesformand i Holbæk i Pinsen, Jan Løve, og festivalleder Sofie Bendixen glæder sig til at byde velkommen på Skvulp, som i år får selskab af Træskibs Sammenslutningen.Foto: Peter Andersen
Bestyrelsesformand i Holbæk i Pinsen, Jan Løve, og festivalleder Sofie Bendixen glæder sig til at byde velkommen på Skvulp, som i år får selskab af Træskibs Sammenslutningen.Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skvulp er i den sidste planlægning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skvulp er i den sidste planlægning
Holbæk - 15. maj 2019 kl. 15:37
Af Palle Mogensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Pariserhjulet og broen over kanalen for enden af Blegstræde er tilbage, når havnefestivalen Skvulp for fjerde gang bliver afviklet i Holbæk i pinsen.

Dermed bliver et stort ønske fra mange opfyldt. For pariserhjulet var savnet sidste år, hvor der ikke var penge til at have det med.

Det bliver igen stillet op ved Blegstrædehagen mellem Kystlivscentret og bystranden, så man fra toppen af hjulet kan få et flot udsyn over havnen og byen.

Og som noget nyt bliver de enkelte gondoler forsynet med navnene på byerne i Holbæk Kommune.

Men pariserhjulet og broen over kanalen bliver bare en lille del af alt det, der kommer til at foregå i forbindelse med Skvulp, oplyser festivalleder Sofie Bendixen.

- Mottoet til festivalen bliver det samme som sidste år: »Kærlighed til fællesskab«. Og den bliver som sædvanlig gratis, så alle kan være med, fortæller hun.

Hun og en lille håndfuld hjælpere er i fuld gang med at få de sidste detaljer på plads i festivalprogrammet, der kommer til at strække sig over to dage - fredag den 7. og lørdag den 8. juni.

Som sædvanlig spilles der masser af musik på festivalen, og i teltet på plænen ved restaurant Kabyssen og Jensens Bøfhus bliver der mulighed for at se teater med blandt andet Elverfolket.

Mellem 300 og 400 frivillige sørger for, at Skvulp bliver afviklet som planlagt, selv om der nok kommer til at ske uventede ting undervejs.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk