5. juli 2020
Bog & idé Holbæk har et stort udvalg af skoletasker klar til de nye 0. klasser. Foto Jette Bundgaard.
gallery icon

Se billedserie

Bog & idé Holbæk har et stort udvalg af skoletasker klar til de nye 0. klasser. Foto Jette Bundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skoletaskekøb kræver ekstra tid og opmærksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoletaskekøb kræver ekstra tid og opmærksomhed
Holbæk - 30. juni 2020 kl. 20:00
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Børn født i 2014 begynder i 0. klasse i starten af august. Nogle har allerede taget hul på den nye skolehverdag med de intro- eller førskoleforløb, som blev gennemført planmæssigt i skolerne i Holbæk Kommune.

Alt er dog ikke helt, som det plejer, for Bog & idé Holbæk i Smedelundsgade har ikke kunne gennemføre den sædvanlige Skolestartsmesse i starten af maj måned. Her plejer leverandørerne af de kendte skoletaskebrands at dukke op til en hyggelig dag, hvor der også er demonstration af skrive- og tegneartikler. Sådan er det ikke i år, hvor skoletaskeindkøbene fordeler sig ud over en længere periode i sommerferien.

Butiksassistent Ayten Cartilli fortæller, at de spændte, kommende 0. klasser tit er i selskab med deres bedsteforældre: - Første skoledag er en kæmpestor dag, lige som det er det for de unge i den anden ende af uddannelsessystemet, som får huen på og springer ud som studenter. Den dag kommer aldrig igen, og er så vigtig for børnene, siger hun og fortsætter: - Vi sørger altid for at give de børn, som skal have ny skoletaske ekstra tid og opmærksomhed. Vi taler til dem - og ikke til deres forældre eller bedsteforældre - og hører deres ønsker. Vi har også et spejl i børnehøjde, hvor de kan se, hvordan det ser ud, når de har tasken på ryggen.

Inden barnet begynder at prøve de udvalgte taske, skal der dog lige måles en gang på det målebånd, som hænger på væggen. Det er nemlig vigtigt at få en skoletaske, der er ergonomisk korrekt. Bog & idé Holbæk har mange forskellige brands: de danskproducerede Jeva-tasker, de tyske Satch og Ergobags, som begge er fremstillet 100 procent af PET-flasker, kædens eget brand Tuoin, Lego-skoletasker og de meget pyntede fra Top Model med glitter på.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk