11. december 2019
32 børn i alderen 11 til 16 år fra Tølløse Gymnastikforening gav tirsdag aften opvisning i Tølløse Hallen. Tidligt søndag morgen drager de til Grækenland for at deltage i et stort internationalt gymnastikstævne.
gallery icon

Se billedserie

32 børn i alderen 11 til 16 år fra Tølløse Gymnastikforening gav tirsdag aften opvisning i Tølløse Hallen. Tidligt søndag morgen drager de til Grækenland for at deltage i et stort internationalt gymnastikstævne.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Showhold skal til stævne i Grækenland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Showhold skal til stævne i Grækenland
Holbæk - 26. juni 2019 kl. 17:05
Af Palle Mogensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På søndag klokken 4 om morgenen vil der være mere aktivitet ved Tølløse Hallen end normalt.

For 32 gymnaster i alderen 11 til 16 år hopper sammen med fem trænere og en enkelt forælder i en bus, der kører dem til Københavns Lufthavn, hvor et fly vil tage dem videre til Grækenland.

Her skal de over seks dage deltage i et stort gymnastik- og springstævne sammen med 500 unge gymnaster fra blandt andet Portugal, Hongkong, Litauen, Frankrig og Grækenland.

Tirsdag aften var forældre og sponsorer indbudt til en opvisning i Tølløse Hallen, hvor showholdet viste det program, de skal optræde med i forbindelse med opholdet i Grækenland.

Showets tema er high-school og er en blanding af spring og opvisning med musik og dans.

Linda Svenstrup Munk er instruktør for holdet, og hun fortæller, at turen er en drøm, der går i opfyldelse.

- Vi begyndte at snakke om det for tre år siden og var egentlig klar til at tage afsted sidste år. Men så skulle forældrene selv betale, og det ville måske betyde, at nogle af børnene ikke ville kunne komme med. Derfor besluttede vi sammen med forældrene, at vi ville vente til i år og så bruge tiden på at skrabe pengene sammen.

- Og det er så lykkedes at få samlet de 170.000 kroner, som turen koster. Mange sponsorer har heldigvis valgt at bakke os op, og resten af pengene har vi skaffet på forskellig vis, fortæller hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk