23. november 2017
For anden gang havde Tuse Næs Gymnastikforening knap 500 glade mennesker til halbal på Tuse Næs med Kandis. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

For anden gang havde Tuse Næs Gymnastikforening knap 500 glade mennesker til halbal på Tuse Næs med Kandis. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Kandis satte fut i dansesko

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Kandis satte fut i dansesko
Opdateret 22. januar 2017 kl. 09:45
Holbæk - 22. januar 2017 kl. 09:06
Af Margit Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra Gedser til Gilleleje strømmede folk til Tuse Næs Hallen lørdag aften iklædt det pæne tøj og ikke mindst dansesko. Danmarks ældste boyband spillede til halbal, og Kandis er kræs for de danseglade.

Første gæst kom 14.15. Klokken 17 var der trængsel i forhallen. Og 17.30 blev døren åbnet til hallen med dækkede borde og buffet fra SuRi i Holbæk. Det var første succes at dømme på udtalelser fra nogle af de knap 500 gæster.

Næste succes var Kandis egen dj, der fik gang i de danselystne, inden tredje succes Kandis gik på scenen præcis klokken 21. Så blev der spillet dansemusik, så parrene fyldte dansegulvet, og linedanserne måtte ty til gangarealet.

Ronni Hansen, formand for Tuse Næs Gymnastikforening var lørdag aften en meget glad mand. Det var anden gang med Kandis i Tuse Næs Hallen, og missionen er lykkedes. Det ser ud til, en tradition er skabt, bemærkede han.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk