19. oktober 2021
DGI Verdensholdet gav søndag eftermiddag en farverig og festlig opvisning i Holbæk Sportby inden afrejsen på verdensturneen midt i oktober.
gallery icon

Se billedserie

DGI Verdensholdet gav søndag eftermiddag en farverig og festlig opvisning i Holbæk Sportby inden afrejsen på verdensturneen midt i oktober.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Gymnaster i flot festfyrværkeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Gymnaster i flot festfyrværkeri
Holbæk - 26. september 2021 kl. 19:13
Af Kaj Ove Jensen

Søndag eftermiddag gav gymnasterne fra DGI Verdensholdet en fejende flot opvisning i Holbæk. Det var et i en række af shows i Danmark, før de 28 gymnaster og den øvrige del af holdet fra midt i oktober tager på tur, først rundt til efterskoler i Danmark og derefter rundt i verden.

Der var udsolgt med nøjagtig 1004 billetter til opvisningen i multisalen i Holbæk Sportsby. Her fik publikum et festfyrværkeri af flot koreograferet gymnastik blandet med springgymnastik, øvelser med forskellige rekvisitter og gøgl.

Efter 10 shows i Jylland og på Fyn var opvisningen i Holbæk den første på Sjælland. Der er også udsolgt til showet på Frederiksberg på tirsdag og i Slagelse fredag den 1. oktober. Det sidste show inden afrejsen er i Vejle lørdag den 9. oktober.

Her er en række billeder fra opvisningen i Holbæk Sportsby.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk