19. december 2018
Kundby Idrætsforening lånte søndag Svinninge Sportscenter til at afholde gymnastikopvisning. Her kom mange tilskuere - og flere end sidste år.
gallery icon

Se billedserie

Kundby Idrætsforening lånte søndag Svinninge Sportscenter til at afholde gymnastikopvisning. Her kom mange tilskuere - og flere end sidste år.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Gymnastikopvisning lokkede flere tilskuere til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Gymnastikopvisning lokkede flere tilskuere til
Holbæk - 11. marts 2018 kl. 20:54
Af Fleur Sativa
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hullahopringe, vimpelpinde og bløde bolde.

Da Svinninge Sportscenter søndag afholdt gymnastikopvisning for anden gang på samme weekend, var det med Kundby Gymnastikforening på gulvet. Og her manglede ikke noget.

Heller ikke tilskuere.

- Vi har sat borde og stole op til lige så mange som sidste år, men i år har de også taget plads på bænkene, fortæller Yvonne Kristensen, der er formand for gymnastikudvalget i Kundby.

Hun peger derfor på, at dette års gymnastikopvisning har haft et særligt flot fremmøde. Noget, som kun har været muligt, fordi foreningen har kunnet bruge sportscenteret i Svinninge.

- Vi har selv en hal, men den er bare ikke stor nok. Måske ville vi lige kunne være der med et hold på skift på gulvet, men så ville vi ikke have plads til tilskuere. Og så er det jo ikke særlig sjovt, forklarer formanden.

Plads til at støtte lokalt

Af den grund det heller ikke første år, at Kundby Gymnastikforening låner sportscenteret i Svinninge. Og sjovt, det blev det altså, hvis man spørger Lærke Petersen på seks år.

- Det var sjovt, fordi gymnastik er sjovt! lød den klare melding, efter hun selv havde været på gulvet og optræde med sit hold, Power Mix Kids.

Hun har trænet gymnastik i Kundby Gymnastikforening i et år. Og søndag var det hendes anden optræden nogensinde. Tidligere har hun nemlig været i Kalundborg for at optræde.

- Men det er jo virkelig dejligt, at der er mulighed for også at støtte sit lokalområde ved at kunne komme til et arrangement som dette, når vores egen hal i Kundby ikke er stor nok, fortæller Anita Haarbæk, som er mor til Lærke.

På grund af den gode plads kunne man som tilskuer derfor opleve både Power Mix Kids, Turbofluerne, Bold for sjov, Dance-mix og cirkeltræning, som alle er hold fra Kundby Idrætsforening.

Men også to gæstehold stillede op til søndagens gymnasikopvisning. Gim'ber og gub'er fra Asnæs Gymnastikforening åbnede opvisningen, mens Showholdet fra Tølløse Gymnastikforening fik lov at afslutte.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk