30. september 2020
Der blev lagt blomster og bamser til minde om to-årige Malte, der mistede livet ved en drukneulykke på Rævebjerg i Mørkøv i oktober.
Der blev lagt blomster og bamser til minde om to-årige Malte, der mistede livet ved en drukneulykke på Rævebjerg i Mørkøv i oktober.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sag om to-årigs druknedød stadig uafklaret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sag om to-årigs druknedød stadig uafklaret
Holbæk - 20. februar 2020 kl. 13:04
Af Morten D. Christensen

Den dybt ulykkelige sag om to-årige Malte, der under en tur med sin vuggestue i oktober druknede i et vandhul på Rævebjerg i Mørkøv, afventer lige nu juridisk vurdering af, om nogen kan stilles til ansvar for den lille drengs død.

arrow Læs også: Ingen sag efter to-årig drengs druknedød

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser til dagbladet Nordvestnyt torsdag, at sagen ligger hos juristerne i anklagemyndigheden.

Her skal man på baggrund af politiets undersøgelser af omstændighederne omkring drukneulykken den 10. oktober vurdere, om der er grundlag for at rejse straffesag mod nogen for at have overtrådt lovgivning i forbindelse med ulykken.

- Politiet er færdige med undersøgelserne og afhøringerne i sagen. Her indgår også den rapport, som Arbejdstilsynet har lavet efter ulykken. Det er en dybt tragisk sag og alle vil gerne have en afklaring hurtigst muligt, men jeg kan ikke sige, hvornår anklagemyndigheden er klar med sin vurdering, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Han understreger, at ingen er sigtet i sagen - hverken enkeltpersoner eller drengens daginstitution, Børnehuset Krummeluren, hvor han gik i vuggestue.

Under en tur til det grønne område Rævebjerg kom drengen væk fra sin gruppe, og han blev fundet livløs i et vandhul. Han døde dagen efter på Rigshospitalet.

Holbæk Kommune afgjorde i november, at der ikke var grundlag for at sætte det private børnehus under skærpet tilsyn som følge af ulykken. Men med forbehold for, at beslutningen kan ændres, hvis politiets undersøgelse bringer nye oplysninger frem.

arrow Efter drukneulykke: Krummeluren undgår skærpet tilsyn
07. november 2019 kl. 11:01 Opdateret: kl. 11:01
arrow Formand: Forældre bakker op om Krummeluren
21. oktober 2019 kl. 14:33 Opdateret: kl. 13:35
arrow Tilsynsrapport: Manglende opsyn med legende børn i Krummeluren
15. oktober 2019 kl. 14:53 Opdateret: kl. 14:53
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk