15. august 2020
Lige nu er der vejarbejde uden for vinduerne, og inde i den tidligere cykelforretning er der håndværkere. Lokalet sættes i stand, og 1. februar 2020 flytter Din Stofbutik fra Ahlgade 72 til Ahlgade 8 i Holbæk. Foto: Margit Pedersen
Lige nu er der vejarbejde uden for vinduerne, og inde i den tidligere cykelforretning er der håndværkere. Lokalet sættes i stand, og 1. februar 2020 flytter Din Stofbutik fra Ahlgade 72 til Ahlgade 8 i Holbæk. Foto: Margit Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rikke øger udvalget af stoffer i centrum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rikke øger udvalget af stoffer i centrum
Holbæk - 11. november 2019 kl. 06:59
Af Margit Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der bliver flere bløde stoffer i bymidten, når Rikke Christensen flytter sin stofbutik fra den ene ende af Ahlgade til den anden. Din Stofbutik rykker ind i den tidligere cykelforretning i Ahlgade 8 for at få mere plads til et større udvalg af stoffer, sytilbehør, symaskiner , sykurser og sycafé.

Din stofbutik i Ahlgade 72 har længe haft brug for mere plads. Den direkte anledning til beslutningen om at flytte er en kommende renovering af ejendommen.

- Jeg har fået tilbudt at kunne vende tilbage, når der er renoveret. Men vi er vokset fra lokalet, og med mere plads kan jeg udvide vareudbudet, holde sykurser og en sycafé, forklarer Rikke Christensen til Nordvestnyt.

Det bliver en handikapvenlig butik uden et trappetrin i selve butikken som i nummer 72.

- Vi er i gang med at sætte i stand med køkken og toilet, og planen er at åbne den 1. februar 2020. Samme dato for fire år siden åbnede jeg Din Stofbutik, tilføjer hun.

Rikke Christenssen laver selv mønstre, som sælges i butikken eller lægges op på Facebook-siden til gratis afbenyttelse. Hun lægger også syvejledninger op på Youtube, ligesom hun vil holde kurser i syning for uøvede og øvede og åbne for et fællesskab for syglade kvinder og mænd, hvor de kan møde op i en sycafé med deres maskiner, sy, udveksle erfaringer og gode råd.

Rikke Christensen blev kåret som årets ildsjæl af benzinselskabet Go'on i 2018 for at dele sit mønster til huer til kræftpatienter på Facebook.

Målet var at få folk til at sy huer af stofrester og aflevere dem i butikken. Det lykkedes, hun fik i massevis af huer ind, som blev givet videre til blandt andet sygehuse og Kræftens Bekæmpelse til gratis uddeling.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk