6. december 2019
Holbæk Private Realskole har købt Badmintonhallen på Peder Billesvej af Holbæk Kommune. Dermed får skolen en idrætshal tæt på.Foto: Kaj Ove Jensen
Holbæk Private Realskole har købt Badmintonhallen på Peder Billesvej af Holbæk Kommune. Dermed får skolen en idrætshal tæt på.Foto: Kaj Ove Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Realskolen køber Badmintonhallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Realskolen køber Badmintonhallen
Holbæk - 09. september 2019 kl. 11:58
Af Palle Mogensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det har længe været et ønske hos Holbæk Private Realskole at få en regulær idrætshal, og nu er det lykkedes.

Realskolen har købt Badmintonhallen på Peder Billesvej i Holbæk af kommunen. Hallen ligger kun et par minutters gang fra skolens nuværende placering på Absalonvej.

- Vi udvider vores elevtal, og selv om vi har to idrætssale og en teatersal, så har vi længe manglet plads til især vores ældste elever, når de skal dyrke idræt. Med købet af hallen går en drøm i opfyldelse, fortæller Helle Martensen, der er leder af Holbæk Private Realskole.

Skolen har i alle årene kunnet benytte sig af kommunens idrætsfaciliteter, men det er noget helt andet at have fået sine egne lokaler, forklarer Helle Martensen.

- I dag er det svært at planlægge vores idrætstimer, fordi vi er afhængige af, hvornår andre skal bruge hallen. Det har derfor givet nogle udfordringer ved skemalægningen.

- Samtidig har vi skullet slæbe redskaber og lignende frem og tilbage, og det har ikke altid været hensigtsmæssigt. Nu kan vi have dem stående på stedet, fortæller Helle Martensen.

Holbæk Private Realskole har længe haft kig på Badmintonhallen på grund af dens placering tæt på, og i forbindelse med sommerferien gik skolen i reelle forhandlinger med kommunen.

Og nu er det lykkedes at erhverve Badmintonhallen, hvilket især har glædet skolens idrætslærere.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk