15. december 2017
Det lå til, at Burim Rama og Ferki Rama, Holbæk, med deres røde Peugeot 205 ville løbe med sejren, men med en knækket gearstang måtte de tage til takke med en tredjeplads. Foto: John Larsen
Det lå til, at Burim Rama og Ferki Rama, Holbæk, med deres røde Peugeot 205 ville løbe med sejren, men med en knækket gearstang måtte de tage til takke med en tredjeplads. Foto: John Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rallyklub hvervede talenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rallyklub hvervede talenter
Holbæk - 17. marts 2017 kl. 15:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk Amts Motorklub (HAMO) har holdt sit årlige hvervekursus for nye talenter i rallysportens grunddisciplin, klubrally, fra Vestsjællands Autodele ApS i Holbæk.

Dette kursus holdes hvert år i nogenlunde i faste rammer. De rammer blev sprængt i år, da ikke mindre end 22 hold mødte op, og det var absolut det maksimale, der kunne være i mødelokalet hos Vestsjællands Autodele.

Deltagerne fik først en lille times teori i det praktiske af Bjarne Pedersen, Kr. Eskilstrup, og derefter skulle de ud og prøve sig selv af på tre prøver, som skulle gennemkøres to gange.

Kursisterne var en blanding af nye og enkelte øvede, der lige ville prøve deres biler af, inden det går løs ude på de store baner.

Blandt kursisterne var der hele syv, der meldte sig som medlem af HAMO, tillige kom der syv, der ville tegne et prøvemedlemskab på tre måneder.

Hos de øvede var HAMO-parret Kim Nielsen og Nicky Løfgren ude at lufte deres Ford Puma. Parret kørte den hurtigste tid, der lød på 14 minutter og otte sekunder.

I nybegynderklassen kostede en knækket gearstang førstepladsen til Burim Rama og Ferki Rama, Holbæk, i deres røde Peugeot 205. De måtte på en af prøverne indkassere en maxtid, men parret fik repareret og sluttede på en tredjeplads i tiden 16 minutter og syv sekunder. Det var 60 sekunder fra førstepladsen, der blev snuppet af Oliver Saust og Peter Rasmussen fra ASK Hedeland i Roskilde. De kørte i en Opel Adam.

Rallyudvalget i HAMO, Jørgen Hoe Jensen, Simon Vallentin, Jannik Reinwaldt og Kenneth B. Christensen ligger ikke på den lade side, da de har inviteret alle nybegynderne til en aften om, hvordan man bygger en rallybil op til klubrally, minirally og ikke mindst det alle vil ud at køre, DM-rally. Det foregår torsdag den 23. marts klokken 19 hos Odsherred Bilcenter i Svinninge, der lader HAMO låne værkstedet.

Vil nybegynderne være med fra starten, kører Holbæk Amts Motorklub første afdeling af deres klubmesterskab lørdag den 1. april hos Wewers i Mørkøv.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk