21. november 2018
Holdet fra Holbæk Drama College spiller »Tamaras Vandring« ved flere forestillinger. PR-foto.
Holdet fra Holbæk Drama College spiller »Tamaras Vandring« ved flere forestillinger. PR-foto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Premiere på »Tamaras vandring«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Premiere på »Tamaras vandring«
Holbæk - 14. februar 2018 kl. 17:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 24. februar præsenterer Holbæk Drama College dramaet »Tamaras Vandring« på Teatret Fair Play med elever fra Holbæk Drama College.

»Tamaras Vandring« er produceret af Teatret Fair Play med eleverne fra 2. årgang fra Holbæk Drama College på scenen. Efter en turné fra den 26. februar til og med den 2. marts opføres stykket lørdag den 3. marts klokken 16 på Holbæk Teater, hvor indtægterne fra billetsalget går til Holbæk Drama College.

»Tamaras Vandring« er en genfortælling af en gammel historie og retter lyset mod unges menneskers valg, initiativer og ansvar og de skelsættende begivenheder, der sætter spørgsmålstegn ved kategorierne barn, ung, voksen og forælder. Fotestillingen begynder midt i en borgerkrig. En tjenestepige, Tamara, står alene tilbage. Alt og alle omkring hende er i oprør. Folk har travlt med at flygte fra revolutionen og opgøret. Et barn er blevet efterladt. Ikke et hvilket som helst barn. Tamara kender barnet. Et barn, hvis mor havde mere travlt med at sikre sig sine ting end at tage det med sig. De andre tjenestefolk kalder på Tamara, men hun flygter ikke. En hel nat holder hun barnet i sine arme, og ved daggry lister hun væk med det - som en tyv?

Fortællingen er nyskrevet og nyfortolket til de seks unge dramatalenter på Holbæk Drama College (HDC). Stykket er skrevet af Robert Parr (leder af Teatret Fair Play og af HDC) og Martin Holmelin (HDC dimittend 2017). En af forestillingens store inspirationskilder er Bertolt Brechts »Den kaukasiske kridtcirkel«:

Medvirkende i forestillingen er: Nikki Andersen, Laura Villum Ladekarl, Michael Alexander Vennike Nielsson, Sebastian Ravn Olsen, Katrine Kraul Ibsen, Esther Dorothy Ackerman

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk