26. maj 2020
Ældre Sagen i Holbæk Kommune kalder til midtvejsmøde, hvor politikerne får mulighed for at forklare, hvad der blev af valgløfter og deres visioner for ældrepolitikken. Foto: Margit Pedersen
Ældre Sagen i Holbæk Kommune kalder til midtvejsmøde, hvor politikerne får mulighed for at forklare, hvad der blev af valgløfter og deres visioner for ældrepolitikken. Foto: Margit Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikere skal stå til ansvar for valgløfter til ældre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikere skal stå til ansvar for valgløfter til ældre
Holbæk - 07. november 2019 kl. 18:10
Af Margit Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midtvejs mellem to kommunalvalg er det på tide at spørge politikerne om den førte ældrepolitik i forhold til valgløfterne i 2017. Ældre Sagen i Holbæk Kommune holder sit valgløfte og inviterer til borgermøde midt mellem to kommunalvalg, hvor politikerne skal stå til ansvar for deres løfter. Og alle partier har sagt ja til at komme den 21. november.

Her kan deltagerne møde politikerne ansigt til ansigt. For at give alle en mulighed for at spørge ind til valgløfter og mærkesager foregår mødet a la speeddating. Deltagerne placeres ved borde, og politikerne kommer rundt til alle borde på skift.

På et valgmøde i september 2017 lovede daværende borgmester Søren Kjærsgaard (V) de cirka 140 deltagere, at der blev arbejdet på et nyt plejecenter i Holbæk. Hvad er der sket med det og andre valgløfte

På mødet i 2017 var der blandt andet fokus på hjemmeplejen, er den god nok, får ældre det, de er visiteret til, og hvad er kriteriet for at få tildelt hjælp?

Flere talte også om demente og ensomhed, ligesom der var spørgsmål til samarbejdet mellem sygehuset og kommunen.

Nu får holbækkere mulighed for at spørge ind til valgløfter på midtvejsmødet på plejecentret Fjordstjernen i Holbæk. Politikerne får samtidig chancne for at præsentere visioner om en god service til de svageste ældre.

Politikerne er nuværende borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (S), Camilla Hove Lund (V), Christian Ahlefeldt-Laurvig (LA), Emrah Tuncer (R), Finn Martensen (LL), John Harpøth (DF), Leif Juhl (EL) og Michael Suhr (K).

SF's Bente Röttig er forhindret og sender en substitut.

Mødet begynder klokken 19, det er gratis - og Ældre Sagen sørger for aftenkaffen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk