2. december 2020
Henrik Mosbæk mener, at De Radikale burde have konstitueret sig med Socialdemokratie t efter valget i november 2017. Nu skifter han selv til S. Privatfoto
Henrik Mosbæk mener, at De Radikale burde have konstitueret sig med Socialdemokratie t efter valget i november 2017. Nu skifter han selv til S. Privatfoto
Foto: Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiker skifter parti

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiker skifter parti
Holbæk - 23. august 2019 kl. 11:07
Af Agner Ahm

Tidligere byrådsmedlem Henrik Mosbæk har meldt sig ud af Radikale Venstre og ind i Socialdemokratiet. Det oplyser han i en pressemeddelelse.

Mosbæk stillede op for De Radikale ved kommunevalget i 2013 og sad i Holbæk Byråd fra 2014 til 2017. Han genopstillede ved valget i november 2017, men blev ikke valgt ind.

Om sit partiskift forklarer Henrik Mosbæk:

- Jeg har i dag besluttet at melde mig ud af Radikale Venstre og ind i Socialdemokratiet. Det sker efter et år, hvor jeg er blevet mere og mere uenig med Radikale, både lokalt og nationalt, siger Mosbæk i pressemeddelelsen.

- Særligt har det været min holdning, at vi burde have gået med i konstituering med Christina Krzyrosiak som borgmester på baggrund af det meget socialt orienterede valgprogram, som Radikale gik til valg på i 2017. Det synspunkt har jeg naturligvis ytret internt i partiet undervejs, noterer Mosbæk.

Mosbæk er i øvrigt ikke den eneste lokale radikale, som har været utilfreds med, hvordan tingene er gået siden det seneste kommunevalg i 2017.

Jarl Falk Sabroe, som blev nyvalgt for De Radikale ved valget, besluttede i februar i år at forlade den radikale gruppe i kommunalbestyrelsen for at blive løsgænger. To måneder senere meldte han sig ind i Socialdemokratiet.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk