22. oktober 2020
Fem drenge og unge mænd er nu sigtet for røveriet mod Daglig?Brugsen i Vipperød søndag den 17. november. Tre af dem er varetægtsfængslet, mens politiet efterforsker sagen.
Fem drenge og unge mænd er nu sigtet for røveriet mod Daglig?Brugsen i Vipperød søndag den 17. november. Tre af dem er varetægtsfængslet, mens politiet efterforsker sagen.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet forventer ikke flere anholdte i røverisag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet forventer ikke flere anholdte i røverisag
Holbæk - 10. januar 2020 kl. 15:34
Af Morten D. Christensen

Tre personer er varetægtsfængslet og yderligere to er sigtet for at have deltaget i et væbnet røveri mod Dagli'Brugsen i Vipperød søndag den 17. november ved 18-tiden.

arrow Læs også: Fejlagtigt kokain-køb førte til væbnet røveri: Nu er tre unge dømt

I ugen op til jul fik Midt- og Vestsjællands Politi fængslet fire mistænkte - tre 17-årige drenge - én fra Svinninge og to holbækkere samt en 20-årig mand fra Holbæk.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser til Nordvestnyt fredag, at man den 2. januar anholdt yderligere én mistænkt, også en 20-årig mand fra Holbæk. Han blev løsladt efter afhøring uden at blive fremstillet i grundlovsforhør, men han er stadig sigtet.

I mandags blev den 17-årige dreng fra Svinninge løsladt efter at have siddet fængslet i sagen siden 17. december. Også han er fortsat sigtet.

Kræver fortsat fængsling

De tre øvrige er alle varetægtsfængslet foreløbig frem til på tirsdag, og Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi, siger, at anklagemyndigheden vil kræve deres fængslinger forlænget.

- Vi forventer ikke at sigte flere personer for røveriet end de fem, der nu er sigtet. Når nogle er fængslet og andre løsladt, skyldes det politiets vurdering af, hvilken rolle de sigtede hver især kan have haft i røveriet, siger Martin Bjerregaard.

Han tilføjer, at sagen stadig ligger hos politiets efterforskere, og at anklagemyndigheden endnu ikke har taget stilling til om eller i hvilket omfang, der skal rejses tiltale mod de fem unge.

Alle grundlovsforhør i sagen har været holdt bag lukkede døre, så det er ikke offentligt kendt, hvad de sigtede eventuelt har forklaret om sagen, ligesom det er uvist, hvordan de stiller sig til sigtelserne.

Truede med våben

Røveriet mod Dagli'Brugsen skete søndag den 17. november, hvor to personer med tildækkede ansigter og bevæbnet med en kniv og en pistollignende genstand tvang personalet i brugsen til at udlevere kontanter. Politiet vil ikke oplyse det præcise beløb, men har tidligere sagt, at der er tale om et mindre beløb.

Efter røveriet forsvandt de to mænd til fod i retning mod Rensdyrvej, og politiet har hele tiden haft en formodning om, at de derfra fortsatte videre i en bil, og at andre mulige medsammensvorne kan have ventet i bilen.

arrow Fjerde fængsling i røverisag
23. december 2019 kl. 15:44 Opdateret: kl. 15:48
arrow Nu er tre fængslet for brugs-røveri
20. december 2019 kl. 14:29 Opdateret: kl. 14:29
arrow Brugs-røveri: To 17-årige fængslet og en tredje er anholdt
19. december 2019 kl. 14:19 Opdateret: kl. 11:17
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk