1. marts 2021
Politiet efterforsker fortsat drabet i april på en 18-årig mand i Ladegårdsparken i Holbæk (billedet), ligesom en skudepisode kort før jul er uopklaret. Foto: Jørgen Juul
Politiet efterforsker fortsat drabet i april på en 18-årig mand i Ladegårdsparken i Holbæk (billedet), ligesom en skudepisode kort før jul er uopklaret. Foto: Jørgen Juul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi med ny melding: Huller i mur var alligevel ikke skud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi med ny melding: Huller i mur var alligevel ikke skud
Holbæk - 03. januar 2020 kl. 11:21
Af Morten D. Christensen

Midt- og Vestsjællands Politi korrigerer nu en oplysning, politiet selv gik ud med efter en skudepisode i Ladegårdsparken i Holbæk natten til søndag den 22. december.

arrow Læs også: Tre mistænkte fængslet på fem dage: Drabsefterforskning kører videre

Lillejuleaften fortalte Midt- og Vestsjællands Politi, at man havde fundet flere skudhuller i murværket i anden sals højde i en boligblok samt nogle afskudte patronhylstre i området.

Men fredag oplyser politiets kommunikationsmedarbejder, Charlotte Tornquist, til dagbladet Nordvestnyt, at nærmere undersøgelser har fastslået, at hullerne alligevel ikke var forårsaget af skud.

- Det viser sig, at hullerne skyldes afskalning fra facaden og ikke skud. Men der blev fundet afskudte patronhylstre i området, og de er nu til tekniske undersøgelser for eventuelle spor. Men vi kan ikke sige, hvad der har været skudt imod, siger Charlotte Tornquist til Nordvestnyt.

Politiet oplyste 23. december, at man efter skudepisoden havde truffet fire unge mænd fra Holbæk og Odsherred i området, men ingen af dem er sigtet i sagen.

Og der er foreløbig heller ikke andre personer sigtet i forbindelse med skyderiet, der skete omkring klokken 1 natten til søndag den 22. december.

Drab fortsat uopklaret

Sideløbende arbejder Midt- og Vestsjællands Politi fortsat med at opklare drabet på en 18-årig mand ud for Ladegårdsparken Vest 135 om aftenen søndag den 28. april sidste år.

En uge efter drabet, hvor offeret blandt andet blev skudt i hovedet, anholdt politiet en dengang 24-årig mand, som blev sigtet og varetægtsfængslet på mistanke om, at han skød den 18-årige.

Men i august blev den nu 25-årige mand løsladt. Politiet holder kortene tæt til kroppen, og sagen har været kørt bag lukkede døre, hvorfor offentligheden ikke har fået noget indblik i politiets mistankegrundlag eller i begrundelsen for at løslade ham.

Det var politiet, der besluttede at løslade den sigtede, dagen før Østre Landsret skulle have taget stilling til, om han fortsat skulle være varetægtsfængslet.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser til Nordvestnyt, at drabet fortsat er under efterforskning, og at den 25-årige stadig er sigtet i sagen. Der er ikke andre sigtede på nuværende tidspunkt.

arrow 25-årig mand anholdt for drab på 18-årig
29. april 2020 kl. 13:32 Opdateret: kl. 14:01
arrow 25-årig mand er igen fængslet for drab på 18-årig i Holbæk
29. april 2020 kl. 13:20 Opdateret: kl. 13:22
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk