31. juli 2021
Sådan her ser den protest-hjemmeside ud, som ægteparret Anne og Thomas Skarbye har lavet imod kommunens planer om at bygge et stort renseanlæg ved Bognæs på Tuse Næs. Foto: Anders Tilsted
Sådan her ser den protest-hjemmeside ud, som ægteparret Anne og Thomas Skarbye har lavet imod kommunens planer om at bygge et stort renseanlæg ved Bognæs på Tuse Næs. Foto: Anders Tilsted
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Par laver protestside mod renseanlæg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Par laver protestside mod renseanlæg
Holbæk - 26. februar 2016 kl. 15:11
Af Anders Tilsted

Mange på Tuse Næs er bekymrede for Holbæk Kommunes planer om inden 2025 at bygge et stort renseanlæg til spildevand på et endnu ikke fastlagt sted ved Bognæs, og nu har ægteparret Anne og Thomas Skarbye fra Bognæs lavet protest-hjemmesiden »Sig nej nu«.

arrow Læs også: Protest-underskrifter mod renseanlæg

Her kan man læse om planerne og ikke mindst, hvordan man kan være med til at stoppe renseanlægget, der er en del af et forslag om kommunens nye spildevandsplan. Hvis forslaget bliver vedtaget, skal et nyt spildevandsanlæg på Tuse Næs afløse det nuværende Holbæk Renseanlæg på Parallelvej i Holbæk, som så skal nedlægges.

- Men vi håber, at hjemmesiden kan hjælpe med til, at politikerne indser, at det er en dårlig ide med et spildevandsanlæg på Næsset. Anlægget skal ligge et sted, hvor der er infrastruktur til det, og vi synes, at man skal undersøge, om det ikke kan ligge ved motorvejen eller Rute 21, siger Anne Skarbye.

Siden stod klar i begyndelsen af ugen, og ægteparret er nu i gang med at dele flyers ud, så folk bliver opmærksomme på »Sig nej nu«.

Politikerne i Holbæk Byråd skal inden for de kommende måneder beslutte, om man vil arbejde videre med forslaget om et spildevandsanlæg ved Bognæs.

Forslaget er i høring frem til den 5. marts, imens selve miljøvurderingen af planen er i høring til den 4. april. Og på Anne og Thomas Skarbyes hjemmeside opfordrer de utilfredse borgere til at sende deres mening om renseanlægs-planerne til kommunen.

arrow Et rungende nej til renseanlæg
22. marts 2016 kl. 23:56 Opdateret: kl. 23:56
arrow Kommune forlænger høring om renseanlæg
04. marts 2016 kl. 10:42 Opdateret: kl. 10:52
arrow Område udpeget til nyt renseanlæg
07. januar 2016 kl. 11:05 Opdateret: kl. 10:51
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk