17. september 2019
Tina Raun med et udsnit af den store kollektion, hvor der blandt andet er nyheder i »Lindberg air titanium rim«. Fotos: Elisa Hauerbach
Tina Raun med et udsnit af den store kollektion, hvor der blandt andet er nyheder i »Lindberg air titanium rim«. Fotos: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplev Lindbergs »vægtløse« briller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplev Lindbergs »vægtløse« briller
Holbæk - 22. marts 2019 kl. 19:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hos Profil Optik i Jyderup kan man i denne uge se hele den nyeste kollektion fra Lindberg i butikken.

- Vi har fået lov at låne hele kollektionen - og det er mange briller - i en uges tid, så skal samlingen videre rundt i landet. Der er mange briller at se på - og der er nye farver og nye design i Lindbergs verdenskendte titanium-briller, fortæller butikschef Tina Raun.

At kalde Lindbergs briller for vægtløse er ikke korrekt - men næsten. Man får i hvert fald den fornemmelse, når man løfter et af de ultralette briller fri af kassen.

Dansk design
Siden introduktionen af »Linderg air titanium rim« i begyndelsen af 90'erne har det unikke design - der blandt andet udmærker sig ved, at der ikke er anvendt skruer i brillestellet, som »blot« består af formet tråd - gået sin sejrsgang verden over.

Lindberg bruger kun en speciel type titanium, som også bruges til pacemakere og tandregulering. Ud over at være hypoallergen, er denne type titanium ekstremt let, fleksibel og stærk.

Det hele begyndte i 1986 i Århus, hos optiker Poul-Jørn Linderg. Han og arkitekterne Dissing+Weitling introducerede i 1992 »air titanium rim«.

Brillerne produceres fortsat i Århus og er i dag med i toppen, når man taler om unikt dansk design.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk