21. maj 2019
Deltagerne levede sig helt ind i Bierfeststemningen sidste år, og konceptet fik en god modtagelse i Holbæk. Foto Per Christensen.
gallery icon

Se billedserie

Deltagerne levede sig helt ind i Bierfeststemningen sidste år, og konceptet fik en god modtagelse i Holbæk. Foto Per Christensen.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ølfest i tyrolertøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ølfest i tyrolertøj
Holbæk - 16. maj 2018 kl. 20:33
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 9. juni inviterer Holbæk B&I for andet år i træk til en vaskeægte bierfest i Stadionhallen. For et år siden kom det tyske fest-koncept til Holbæk med en lokal udgave af de kendte bierfester. Arrangementet blev vel modtaget og samlede 450 gæster, som slog sig løs med wienerschnitzler ad libitum, øl i literkrus og non-stop musik med et ægte tyrolerband.

Bierfesterne arrangeres af Holbæk B&I's aktivitetsudvalg med det formål at rejse midler til aktiviteterne i klubben herunder børne- og ungdomsarbejdet.

Det er ejendomsmægler Michael H. Jørgensen, som står i spidsen for styregruppen:

- Der er allerede solgt mere end 400 billetter, så vi har store forventninger til årets bierfest. Mange af dem, der var med sidste år, er klar igen, og nye har fået lyst til at være med, udtaler han og fortsætter:

- Man kan også roligt sige, at vi går all in med hele pakken med en gennemført udsmykning af hallen, den mad og drikke, der hører sig til, og syv timers non-stop musik med det professionelle tyrolerband Top Seven.

Den lokale Bierfest den 9. juni varer fra klokken 12.45 til 20.

Serveringen er lige som sidst i gode hænder hos klubbens ældre ungdomsårgange og frivillige forældre.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk