18. januar 2021
Det gode naboskab mellem Fjordstjernen og Rockbæk på Filmtorvet har været medvirkende årsag til det nye handicapinitiativ på den kommende koncert. Foto Jette Bundgaard.
gallery icon

Se billedserie

Det gode naboskab mellem Fjordstjernen og Rockbæk på Filmtorvet har været medvirkende årsag til det nye handicapinitiativ på den kommende koncert. Foto Jette Bundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt tiltag hos Rockbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt tiltag hos Rockbæk
Opdateret 08. august 2018 kl. 09:33
Holbæk - 08. august 2018 kl. 05:57
Af Jette Bundgaard

Koncerten med Kim Larsen & Kjukken er udsolgt, og arrangørerne regner med at se i alt 10.000 mennesker på Filmtorvet den 25. august - inklusiv omkring 300 frivillige.

arrow Læs også: Rockbæk klarede 10.000

De mange publikummer er en fordobling i forhold til Rockbæks tidligere rekord på 5.000. Det kunne måske være fristende at lukke op for salg af flere billetter, men arrangørerne har valgt at lade være:

- Det er første gang, vi har så stort et arrangement, så vi tænker, at vi hellere lige må klare at kunne håndtere 10.000 tilskuere, inden vi går til næste niveau, siger chef for Rockbæk, Jørn Hedemand.

Der bliver flere tekniske nyheder til koncerten på Filmtorvet med et nyt lydanlæg med delay sound, så kunstnerne bedre kan spille pladsen op, og video så publikum også kan følge koncerten på storskærmen.

Den allerstørste nyhed er dog, ifølge Rockbæk-arrangørerne, at man i år indretter et særligt område for handicappede, og at ledsagere ikke har skulle betale for billetten.

Hos Fjordstjernen er der stor begejstring for det nye tiltag hos direktør Annica Granstrøm:

- Vores beboere sætter pris på alt det liv, der er på Filmtorvet, og de deltager i Skvulp og vil gerne være med, når der er fodboldkampe eller film i det fri. Det er ren livsglæde for dem at komme med til en koncert med Kim Larsen.

Hvis man er interesseret i en billet til koncerten den 25. august kan man skrive sig op på den venteliste, der er på ticketmaster.dk.

arrow Se billederne: Lune Larsen varmede op under 10.000
25. august 2018 kl. 23:13 Opdateret: kl. 07:56
arrow Stadigvæk billetter til Kim Larsen
23. august 2018 kl. 12:40 Opdateret: kl. 12:40
arrow C.V. Jørgensen sælger billetter
26. juli 2018 kl. 18:01 Opdateret: kl. 16:43
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk