26. september 2020
Svinninge Løbet var en nyskabelse, som blev udsolgt med 300 deltagere. Foto: Christina Quist
gallery icon

Se billedserie

Svinninge Løbet var en nyskabelse, som blev udsolgt med 300 deltagere. Foto: Christina Quist
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt motionsløb blev udsolgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt motionsløb blev udsolgt
Holbæk - 12. august 2019 kl. 11:19
Af Kaj Ove Jensen

Der var generelt en stor opbakning, da torvedagen i Svinninge blev afviklet for tredje år lørdag. Det viste sig ikke mindst ved nyskabelsen Svinninge Løbet, et motionsløb med ruter af forskellige længder.

Der blev udsolgt med 300 deltagere, der var sat som maksimum, fordi der skulle være en medalje til alle deltagerne. Der blev bestilt 300 medaljer, som var med den tidligere Svinninge Kommunes kommunevåben.

- Vi regnede med, at vi havde sat tallet i den høje ende. Vi er meget overraskede over, at vi nåede 300, og vi fik flere henvendelser. Der kunne sagtens have været 450-500, så det bliver nok skaleret op til næste år, fortæller Michael Abrahamsen, som er en af arrangørerne og kontaktperson ved torvedagen.

Ved motionsløbet har Casper Thusholt Larsen taget det store slæb, med hjælp fra andre.

Overskuddet går til Legeheltene, som er et initiativ fra Børneulykkesfonden. Der bliver et pænt overskud, men beløbet er endnu ikke gjort op.

Fra morgenstunden var der også stor opbakning til det gratis morgenbord, som Svinninge Bageri stod for. Der blev langet cirka 1000 stykker morgenbrød ud ved bordene, der var opstillet under halvtaget i Seas-NVE's gård.

- Vi regner med, at der har været 700-800 til morgenbordet, og desuden har der været mange og kigge på i løbet af dagen. Arrangementet var en kæmpestor succes. Om aftenen var der 130-140 personer til spisning, fortæller Michael Abrahamsen, der takker for den store opbakning til dagen.

Veteranbiler, håndboldaktiviteter for børn, miniatureheste, musik, kræmmere og andre stande var med til at skabe den gode stemning.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk