4. juli 2020
Midt- og Vestsjællands Politi rykkede ud til Ladegårdsparken i Holbæk efter melding om skyderi søndag aften klokken 21.46. Foto: Presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Midt- og Vestsjællands Politi rykkede ud til Ladegårdsparken i Holbæk efter melding om skyderi søndag aften klokken 21.46. Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny skudepisode i boligområde - mulig flugtbil fundet udbrændt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny skudepisode i boligområde - mulig flugtbil fundet udbrændt
Holbæk - 10. februar 2020 kl. 08:55
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For anden gang på mindre end to måneder blev der søndag aften affyret flere skud i Ladegårdsparken Øst i Holbæk. Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi er ingen personer blevet ramt ved skyderiet, som blev anmeldt søndag klokken 21.46.

arrow Læs også: Unge afvist ved fest: Nu er de sigtet for trusler med pistollignende genstand

- Vi har fundet flere projektiler og afskudte patronhylstre. De tekniske undersøgelser fortsætter på stedet i dag, når det er lyst, siger Charlotte Tornquist, kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi.

Politi har mødt unge før

Politiet rykkede ud til området, og her fik man kontakt til to mænd på 18 og 19 år, begge fra Odsherred. De to kan have været mål for skyderiet, men ingen af dem er blevet ramt.

Charlotte Tornquist ønsker ikke at oplyse, hvad de to unge mænd eventuelt har forklaret politiet.

Også i december blev der affyret skud i Ladegårds-
parken Øst. Natten til søndag den 22. december klokken 01.04 fik politiet melding om, at der var blevet skudt flere gange. Heller ikke dengang blev nogen personer tilsyneladende ramt.

Ved den lejlighed traf politiet også to unge mænd på 18 og 19 år fra Odsherred, men Midt- og Vestsjællands Politi vil ikke kommentere på, om det er de samme personer, politiet var i kontakt med efter den seneste skudepisode søndag aften.

- Jeg kan sige, at vi tidligere har truffet de to personer i området, men mere kan vi ikke sige, lyder det fra Charlotte Tornquist.

Bil fundet udbrændt ved Igelsø

Der er ikke foretaget nogen anholdelser i sagen, men kort efter anmeldelsen om skyderiet, blev politi og brandvæsen klokken 22.03 kaldt ud til en brændende bil på Mogenstrupvej ved Igelsø syd for Kvanløse.

- Det er vores formodning, at den brændende bil har forbindelse til skyderiet i Ladegårdsparken, men vi skal lave flere undersøgelser af bilen, lyder det fra Charlotte Tornquist.

Hun opfordrer alle, der har bemærket noget enten i Ladegårdsparken eller på Mogenstrupvej søndag aften til at kontakte politiet på telefon 114.

Politiets talsperson havde mandag morgen ikke noget bud på, om der er sammenhæng mellem skyderierne i Ladegårdsparken, og den uro, der fandt sted i Holbæk midtby fredag eftermiddag, hvor to grupper tilsyneladende stødte sammen. Ifølge anmeldelsen til politiet blev der set slagvåben i Nygade, men politiet oplyste fredag, at man ikke havde fundet våben eller anholdt nogen personer.

I slutningen af april sidste år blev en 18-årig mand dræbt af skud i Ladegårdsparken Vest. Drabet er fortsat uopklaret.

arrow Fire unge anholdt for trusler på livet - og løsladt igen
12. februar 2020 kl. 06:37 Opdateret: kl. 06:37
arrow Endnu ingen anholdt efter skyderi
11. februar 2020 kl. 11:20 Opdateret: kl. 11:20
arrow Skud gik gennem rude
10. februar 2020 kl. 11:14 Opdateret: kl. 11:14
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk