21. august 2019
Håndværkerbilerne og diverse materialer optager stadig en del af parkeringspladsen ved den nye Netto-­butik i Mørkøv, hvor dørene slås op for kunderne den 31. august.
gallery icon

Se billedserie

Håndværkerbilerne og diverse materialer optager stadig en del af parkeringspladsen ved den nye Netto-­butik i Mørkøv, hvor dørene slås op for kunderne den 31. august.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny Netto åbner om to uger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny Netto åbner om to uger
Holbæk - 15. august 2018 kl. 18:47
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag den 31. august klokken 8.00 slås dørene op til den nye Netto-butik på Ringstedvej 27 A i Mørkøv, skriver dagbladet Nordvestnyt onsdag.

Konceptet i butikken svarer nogenlunde til det, der er anvendt ved den nye butik, der åbnede på Spånnebæk 1 A i Holbæk i december i fjor. Bygningen i Mørkøv er med 1021 kvadratmeter dog mindre end på Spånnebæk i Holbæk, hvor der i alt 1200 kvaratmeter.

Salgsarealet i butikken i Mørkøv er på 785 kvadratmeter.

- Der er mere fokus på fersk­varer i Mørkøv, hvor vi giver den lidt ekstra gas. Vi har gang i en testfase, hvor vi tager det bedste fra fem butikker, som vi har åbnet siden juni, forklarer Nettokædens udviklingschef Carsten Hadsbjerg.

De fem testbutikker er åbnet i Skibby, Hornbæk, Ørslev ved Vordingborg samt i København og på Amager.

Butikschef i den nye butik i Mørkøv er Jesper Farai Mabira Andersen, Holbæk, der har 10 års erfaring fra Netto-butikker. De seneste tre år har han været butikschef i butikker i Roskilde og Holbæk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk