15. december 2017
Oprydningen på grunden på Møllevangen 1 - her set fra Slåenstien - er så langt, at genopførelsen af huset snart kan gå i gang.
gallery icon

Se billedserie

Oprydningen på grunden på Møllevangen 1 - her set fra Slåenstien - er så langt, at genopførelsen af huset snart kan gå i gang.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nedrevet hus genopføres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nedrevet hus genopføres
Opdateret 04. marts 2017 kl. 08:02
Holbæk - 03. marts 2017 kl. 18:36
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Arbejdet med at genopføre det bevaringsværdige Ivar Bentsen-hus på Møllevangen 1 i Holbæk bliver snart sat i gang.

- Vi har løbende været i gang med at rydde op på grunden og går i gang med at bygge nu. Huset bliver ført tilbage til den oprindelige stil, så tæt som muligt, og med alle detajler, vi kan komme i nærheden af, fortæller ejeren af grunden, Michael Stripp.

Familien flytter snart ind i de beboelsespavilloner, som i sidste uge blev sat op på grunden. Michael Stripp har i øvrigt oprettet en åben side på Facebook, hvor interesserede kan følge med i udviklingen.

Tilladelsen til at opstille beboelsespavilloner på grunden gælder i to år, regnet fra november 2016. Holbæk Kommune har givet dispensation til en midlertidig bolig i pavillonerne.

Indtil pinsen 2014 stod det bevaringsværdige hus, der var tegnet af Bedre Byggeskik-arkitekten Ivar Bentsen, på grunden.

Michael Stripp købte det af Holbæk Kommune i 2012, og han valgte i 2014 at lade det rive ned på grund af den dårlige stand, selv om Holbæk Kommune i 2013 havde udstedt en standsningsmeddelelse vedrørende alt arbejde på ejendommen.

I november 2014 gav Holbæk Kommune med tilbagevirkende kraft en såkaldt lovliggørende nedrivningstilladelse med vilkår om genopførelse af huset i den oprindelige form.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk