19. april 2019
Foreningen Tyrkisk Islamisk Kultur- og Undervisningscenter og formand Hikmet Tuncer må foreløbigt blive på Smithsvej i Holbæk, hvor foreningen har haft til huse siden 1988. Foto: Kim Rasmussen
Foreningen Tyrkisk Islamisk Kultur- og Undervisningscenter og formand Hikmet Tuncer må foreløbigt blive på Smithsvej i Holbæk, hvor foreningen har haft til huse siden 1988. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Moské-grund er solgt til anden side

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Moské-grund er solgt til anden side
Holbæk - 19. september 2018 kl. 13:19
Af Christina Quist
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Foreningen Tyrkisk Islamisk Kultur- og Undervisningscenter får ikke opfyldt sit ønske om at flytte fra den nuværende moské på Smithsvej i Holbæk til en ny og større moské på K.P. Danøsvej 5 i Holbæk. For ejeren af K.P. Danøsvej 5, Erik Taagaard, har solgt grunden til en anden køber.

arrow Læs også: Her er køberen af moské-grunden

- Jeg har solgt grunden, fordi der er noget sygdom i familien. Derudover var der udsigt til, at lokalplanen ville trække i langdrag, og så fik jeg et tilbud et andet sted fra. Det valgte jeg at tage imod og lukke den der, så jeg kan koncentrere mig om det familiemæssige. Der er ikke noget drama i det, og jeg tilbød også foreningen Tyrkisk Islamisk Kultur- og Undervisningscenter at købe, men den takkede nej, forklarer Erik Taagaard, som fortæller, at grunden er solgt med virkning fra 1. oktober.

Han ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse, hvem der har købt grunden.

- Det er en mavepuster
Formanden for foreningen Tyrkisk Islamisk Kultur- og Undervisningscenter, Hikmet Tuncer, ærgrer sig over, at grunden er blevet solgt.

- Jeg er ked af det på sælgerens vegne, at han skal slås med sygdom i familien. Og jeg kan derfor sagtens forstå hans bevæggrunde for at lave et hurtigt salg. Når det er sagt, er det virkelig noget af en mavepuster for os som forening, siger Hikmet Tuncer, som oplyser, at foreningen ikke har en anden grund i kikkerten og nu lige skal sunde sig.

Læs mere om sagen i dagbladet Nordvestnyt onsdag.

arrow Flertal siger ja til moské-plan
08. august 2018 kl. 12:34 Opdateret: kl. 12:34
arrow Plan for ny moské med minareter
15. juni 2018 kl. 10:20 Opdateret: kl. 10:19

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk