10. april 2020
Der har tidligere været stor interesse for informations­møderne hos LAG Midt-­Nordvestsjælland. Foto: LAG Midt-­Nordvestsjælland
Der har tidligere været stor interesse for informations­møderne hos LAG Midt-­Nordvestsjælland. Foto: LAG Midt-­Nordvestsjælland
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Møde om uddeling af fire millioner LAG-kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Møde om uddeling af fire millioner LAG-kroner
Holbæk - 28. februar 2020 kl. 18:36
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens der føres højspændte forhandlinger i Bruxelles om de kommende års budget for EU, sidder man på LAG Midt-Nordvestsjællands sekretariat i Jyderup og gør sig klar til at uddele den sidste portion EU-støttemidler fra den budgetperiode, som er ved at rinde ud.

Der er nemlig ansøgningsfrist 27. marts til en fire millioner kroner stor pulje, som har til formål at støtte projekter, der kan skabe liv og vækst i landområderne.

Forud for ansøgningsfristen holder LAG Midt-Nordvestsjælland på tirsdag den 3. marts klokken 19 et informationsmøde i sekretariatet på Skarridsøgade 40 i Jyderup.

Mødet er tiltænkt virksomheder, foreninger og enkeltpersoner i Holbæk og Kalundborg Kommuner, som har et projekt, de overvejer at søge EU-støtte til.

LAG Midt-Nordvestsjælland oplyser, at det er nødvendigt at tilmelde sig mødet på hjemmesiden lag-midtnordvestsjaelland.dk, hvor man også kan læse mere om ansøgningsprocessen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk